Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kongenes død

roman

Bernard Cornwell har hatt enorm internasjonal suksess med sin viking-serie. Han er de historiske romaners store mester og elskes både av leserne og anmelderne. I Norge har salget av hans vikingserie passert 70. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Bernard Cornwell har hatt enorm internasjonal suksess med sin viking-serie. Han er de historiske romaners store mester og elskes både av leserne og anmelderne. I Norge har salget av hans vikingserie passert 70.000 bøker.

"Syv konger vil dø, Uhtred av Bebbanburg, syv konger og kvinnene du elsker." Slik starter Kongenes død, den sjette boken i den bejublede serien om Uhtred som gikk rett inn som nr. 1 i England. Adresseavisen beskriver bøkene hans som sterkt vanedannende, noe den siste boken i serien ser ut til å leve opp til. Med sin grundige research og ramsalte fortellerglede fortsetter Cornwell å trekke oss inn i Wessex som, etter indre stridigheter etter kongens død, nå ligger åpent for angrep av vikingene. Alfreds kongedømme - og den engelske nasjonen - er truet. Vil de overleve?

Medlemsvurdering:
Etter å ha lest første bind i Saxer-serien måtte jeg bare lese fortsettelsen. Bernard Cornwell er en glimrende historieforteller som trollbinder deg til boken du leser. Jeg anbefaler ham på det varmeste.

Per-Solve Tretli

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
388
ISBN
9788280875471
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Death of kings
Format
18 x 11 cm
Serie
Uthred og Kong Arthur 6

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

P
Per-Solve Tretli – 15.01.2016

– Etter å ha lest første bind i Saxer-serien måtte jeg bare lese fortsettelsen. Bernard Cornwell er en glimrende historieforteller som trollbinder deg til boken du leser. Jeg anbefaler ham på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kongenes død:

Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-
Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv