Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kongenes sverd

Et løfte har bundet Uthred til kong Alfred. Et løfte har bundet ham til Æthelflaed. Og nå vil et løfte tvinge ham bort fra fedrenes hjem, som han har kjempet så hardt for å få tilbake. For Uthred har sverget at når kong Edward dør, vil han drepe to menn. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Et løfte har bundet Uthred til kong Alfred. Et løfte har bundet ham til Æthelflaed. Og nå vil et løfte tvinge ham bort fra fedrenes hjem, som han har kjempet så hardt for å få tilbake. For Uthred har sverget at når kong Edward dør, vil han drepe to menn. Og nå dør Edward. Sammen med en liten gruppe krigere reiser Uthred sørover og direkte inn i skiftende allianser og kampen om riket, hvor han vil trenge all sin styrke for å overvinne den sterkeste krigeren av dem alle.

Bernard Cornwell kalles den historiske romanens mester og har en lang og imponerende karriere bak seg. Bøkene hans ligger stadig på bestselgerlistene i USA og Storbritannia, og han har solgt mer enn 30 millioner bøker. Den påkostede tv-serien Det siste kongeriket er basert på bøkene om Uhtred, som alle foreligger på norsk. Også de frittstående bøkene Agincourt, 1356 og Fortet finnes på norsk. Bernard Cornwell er født og oppvokst i England, men har i mange år bodd på Cape Cod, Massachusetts, USA.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
447
ISBN
9788202768287
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Sword of kings
Format
21 x 13 cm
Serie
Uthred og Kong Arthur 12

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kongenes sverd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1356

Bernard Cornwell
Paperback 
199,-
 

Fortet

Bernard Cornwell
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv