Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mysteriet Amy Snow

Som nyfødt blir Amy etterlatt i snøen for å dø. Den vakre arvingen Aurelia Vennaway er den som finner henne og tar henne med seg hjem, redder livet hennes og gir henne navnet Amy Snow. Amy får ingen kjærlig oppvekst, men hun og Aurelia er nære som søstre. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Som nyfødt blir Amy etterlatt i snøen for å dø. Den vakre arvingen Aurelia Vennaway er den som finner henne og tar henne med seg hjem, redder livet hennes og gir henne navnet Amy Snow. Amy får ingen kjærlig oppvekst, men hun og Aurelia er nære som søstre. Da Aurelia dør som tjuetreåring, faller hele Amys verden i grus. På toppen av det hele, blir hun forvist fra herskapsboligen og må klare seg selv. En dag mottar Amy en pakke som inneholder en pen sum penger og et brev fra Aurelia. I brevet avslører at hun har holdt noe hemmelig fra Amy, og fra graven sender hun Amy fra den ene siden av England til den andre. Der venter en overraskelse som vil endre hele livet hennes ...

Vinner av Richard & Judy-konkurransen: Jakten på den neste bestselgeren!

Jeg slukte Mysteriet Amy Snow som en sulten ulv og var trollbundet helt til siste side. Tracy Rees er en fantastisk ny stemme i historisk drama.

Lucinda Riley

Medlemsvurdering:
Elsket denne boken! Beskrivelsene føles levende, og man blir lett glad i karakterene. Den har alt - spenning, kjærlighet, vennskap, intriger.. alt! Gleder meg til å lese den igjen.

Tone

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202611767
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Amy Snow

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Tone – 06.05.2021

– Elsket denne boken! Beskrivelsene føles levende, og man blir lett glad i karakterene. Den har alt - spenning, kjærlighet, vennskap, intriger.. alt! Gleder meg til å lese den igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mysteriet Amy Snow:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv