Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Rosens navn

En novemberdag i 1327 ankommer broder William fra Baskerville et kloster i de norditalienske fjellene. Han er utsendt for å megle i maktkampen mellom paven i Avignon og keiser Ludvig IV, men snart får han annet å tenke på. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
En novemberdag i 1327 ankommer broder William fra Baskerville et kloster i de norditalienske fjellene. Han er utsendt for å megle i maktkampen mellom paven i Avignon og keiser Ludvig IV, men snart får han annet å tenke på. I løpet av syv skrekkfylte døgn blir den ene munken etter den andre funnet drept, og William forvandler seg til en etterforsker, bevæpnet med Aristoteles sin logikk, Thomas av Aquinas sin teologi og Francis Bacons vitenskapelige skepsis.

Rosens navn er blitt en moderne klassiker, og siden utgivelsen i 1984 har den solgt millioner av eksemplarer. Boken kan leses som en kriminalhistorie, men også som en storslagen skildring av middelalderen, som en underholdningsroman av beste merke, eller som en kjærlighetsfortelling til Boken og Ordet.

Medlemsvurdering:
Dette er en klassisk historie fra forfatteren Umberto Eco. Dette er historien som ligger bak filmen med samme navn hvor Sean Connery spiller hovedrollen. Og man burde få med seg boken, for dette er en magisk fortelling, og dette er en virkelig godbit for alle som liker historisk krim. Dette er en historie fra et kloster i år 1327, hvor det blir begått flere mord. Og en prest og hans assistent prøver å løse saken, men det er mange gåter som må avsløres for å komme til bunn i dette mysteriet. En virkelig bra bok, som er spennende og original fortelling. Så dette er en bok alle som liker historisk krim burde få med seg. Dette var mitt første møte med en historisk krimfortelling, og siden har jeg prøvd å lese alt jeg har kommet over. Men dette er en av de beste historiene jeg har lest.

Morta

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
586
ISBN
9788210054600
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Il nome della rosa
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Morta – 31.01.2010

– Dette er en klassisk historie fra forfatteren Umberto Eco. Dette er historien som ligger bak filmen med samme navn hvor Sean Connery spiller hovedrollen. Og man burde få med seg boken, for dette er en magisk fortelling, og dette er en virkelig godbit for alle som liker historisk krim. Dette er en historie fra et kloster i år 1327, hvor det blir begått flere mord. Og en prest og hans assistent prøver å løse saken, men det er mange gåter som må avsløres for å komme til bunn i dette mysteriet. En virkelig bra bok, som er spennende og original fortelling. Så dette er en bok alle som liker historisk krim burde få med seg. Dette var mitt første møte med en historisk krimfortelling, og siden har jeg prøvd å lese alt jeg har kommet over. Men dette er en av de beste historiene jeg har lest.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rosens navn:

Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv