Søsterklokkene

Serie: Hekne 1

«Praktfull historisk roman»

, Adressa Terningkast 6
Vår pris
130,-
Spar
19,-

Veil. pris: 149,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.10.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 130,-
Spar: 19,-

Veil. pris: 149,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.10.21

Om boka

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?

Anmeldelser

«Praktfull historisk roman»

, Adressa Terningkast 6

«... det kan godt tenkes Lars Mytting har lagt selve gullegget med sin nye roman. Forfatteren er på hugget fra første setning og slipper aldri taket på leseren. (..) som første bind i en påtenkt trilogi er «Søsterklokkene» en mer enn lovende begynnelse!»

, VG Terningkast 5

«Søsterklokkene er spennende. En skikkelig pageturner.»

, Østlendingen Terningkast 5

«Mytting har gjort det igjen: Han forsyner seg ublygt av dei mest fargerike rekvisittane i den historiske skattekista. (...) Det som gjer 'Søsterklokkene' til ein uvanleg god roman, er at dramatikken er knytt til liv og levemåte i fortid og i samtid.»

, NRK Bok

«Ja, det er en nydelig fortelling Lars Mytting gir oss. Her er bygdehistorie, dramatikk, sagn, overtro og kjærlighet. Mytting viste i sin forrige roman, Svøm med dem som drukner, at han kan klekke ut mesterlige plot og praktfulle karakterer. I Søsterklokkene gjør han det igjen.»

, BOK365 Terningkast 5

«Etter en strålende åpning rulles fortellingen ut i et jordnært og frodig språk. Mytting får full uttelling for håndfast skrivemåte og solide ordkunnskaper. (...) peker seg ut som en av høstens beste norske. »

, Dagens Næringsliv

«Lars Myttings historiske roman er fengende og medrivende. (...) Med Myttings kraftfulle fortellerstil, godt sammenskrudde beretning og detaljkunnskap om snekring, fisking og stavkirker, er det grunn til å tro at han også denne gangen vil nå mange lesere.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Lars Mytting har solgt én million bøker - på 18 språk. Med sin nye roman Søsterklokkene er han på sitt beste»

, Hamar Arbeiderblad Terningkast 5

«Lars Myttings utsøkte sanselighet er intakt (...) Han er en god forteller, skriver medrivende, oppfinnsomt og klart. På sitt beste har han en utsøkt sanselighet i språket sitt, noe som vitner om en fysisk fundert kjennskap til svært mange av verdens ting og fenomener.»

, Aftenposten

«Som i førre bok imponerer Mytting med den gode skildringa av handverk og materiale, der språket blir taktilt, så du kjenner den kalde kyrkjebenken eller den varme steinhella. [...] Vi håpar dette berre er starten, og at klangen av klokkene ringer vidare som trilogi.»

, Dølen