Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tørk aldri tårer uten hansker

2. Sykdommen

De er en slags familie; erkeskrulla Paul, Lars-Åke og Seppo, Reine med sin trøblete fortid på den lille bohuslänske øya, og vakre Bengt, som vil bli filmstjerne. Hvert år feirer de jul hos Paul. Det er der Benjamin og Rasmus møtes og blir glad i hverandre. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
De er en slags familie; erkeskrulla Paul, Lars-Åke og Seppo, Reine med sin trøblete fortid på den lille bohuslänske øya, og vakre Bengt, som vil bli filmstjerne. Hvert år feirer de jul hos Paul. Det er der Benjamin og Rasmus møtes og blir glad i hverandre. De skal ofre alt for kjærligheten. Tørk aldri tårer uten hansker - Sykdommen er andre bok i en serie på tre, om da aids kom til Sverige og Stockholm på 80-tallet. NRK viste seriesuksessen i desember 2013. Oversatt av John Erik Frydenlund Om forfatteren: Jonas Gardell (1963), er forfatter, komiker, dramatiker og æressdoktor i teologi. I 1985 debuterte han med Passionsspelet og har siden utgitt en rekke bøker.

Medlemsvurdering:
Veldig bra skrevet, og forfatteren er veldig flink til å beskrive de homofiles og aidssykes situasjon og posisjon i samfunnet, og tegnet et bilde av hvordan det var for dem å stå i stormen som det ble, da sykdommen ble oppdaget. En veldig viktig fortelling, fra en vinkel som ikke var så synlig da det sto på som verst.

Fiona

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
286
ISBN
9788241909801
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Torka aldrig tårar utan handskar : 2. . Sjukdomen
Format
19 x 12 cm
Serie
Tørk aldri tårer uten hansker 2

Kunders vurdering

F
Fiona – 27.10.2016

– Veldig bra skrevet, og forfatteren er veldig flink til å beskrive de homofiles og aidssykes situasjon og posisjon i samfunnet, og tegnet et bilde av hvordan det var for dem å stå i stormen som det ble, da sykdommen ble oppdaget. En veldig viktig fortelling, fra en vinkel som ikke var så synlig da det sto på som verst.

G
Gøril Hall – 10.03.2016

– Del to av en triologi. En kjærlighetshistorie som beskriver og berører. Gjennom de forskjellige karakterene blir vi kjent med personens ståsted som forklarer hvorfor mennesker fra ulike samfunnsgrupper handler som de gjør. Gardell er ærlig, modig og setter søkelys på et fortsatt aktuelle temaer i dag om homofili, HIV, fordommer og kjærlighet mellom mennesker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tørk aldri tårer uten hansker:

Føling

Ragnhild Eskeland
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv