Bodybutter Bergamott/Patchouli 350 ml

L:A Bruket

Oppstrammende og fuktighetsgivende bodybutter. Les mer
Vår pris: 369,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 332,-

Mer om produktet

Oppstrammende og stimulerende bodybutter med bergamott og patchouli som myker opp og beskytter huden. Økologisk voks og olje beskytter, beroliger og stimulerer. Olje fra bergamottskall lindrer, er forfriskende og har en lett eksfolierende effekt. Patchouli er beroligende, rengjørende og oppstrammende. Kokosnøttolje, kakaosmør og sheasmør tilfører fuktighet og er kjent for å ha en beroligende effekt på tørr og irritert hud. Olje fra bambusfrø virker mykgjørende og fuktighetsgivende. Bivoks beskytter, beroliger og er fuktighetsbevarende.

L:a Bruket ble startet i 2009, da co-founder Monica Kylén bestemte seg for å bli keramiker på fulltid. Hun savnet økologiske og naturlige hudpleieprodukter for å komplementere sine funksjonelle produkter og design til hjemmet, og samtidig for å beskytte huden fra keramikk-prosessen. Monica lot seg inspirere av hjembyen sin, Varberg, som har flere hundre år med spa-tradisjoner. Vann, salt og sjøgress er grunnlaget for denne byen og har skapt et nært forhold mellom menneskene som bor der og det stadig skiftende miljøet. Som et resultat av dette har L:a bruket nå over 80 produkter i sitt sortiment og selges i over 30 land. L:a Bruket ønsker å opprettholde og sette pris på et nært forhold med naturen, å velge produkter som møter etterspørselen fra et moderne liv og å ta tid til å forvandle daglige rutiner til ren luksus.

Alle produktene bygger på disse tre grunnpilarene:

Kystlivet – det er her inspirasjonen hentes fra. Samtidig er det viktig at produktene skal være gode både mot menneskene og naturen.

Funksjon først – hver komponent, fra flakong til duft, har en hensikt. Produktene er utviklet med tanke på dualitet; for de moderne og de tradisjonelle, de urbane og de maritime, og for ham og henne.

Naturlige ingredienser – L:a Bruket mener at naturen gir oss verktøyene vi trenger for å pleie huden vår. Ved å minimere de industrielle påvirkningene i produksjonen, og la det naturlige og økologiske fordelene til ingrediensene få skinne. De er alltid på utkikk etter de beste kombinasjoner og metoder for å høste ingrediensenes styrke.

Fakta