Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Påskelabyrinten

kor skal vi reis hen?

«Påskelabyrinten» er en geografisk skattejakt som første gang ble sendt i 1987, og er et av Norges desidert mest populære radioprogram. Det går på NRK P1 og NRK P1+ i påsken, og Viggo Valle har vært programleder helt siden starten. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
«Påskelabyrinten» er en geografisk skattejakt som første gang ble sendt i 1987, og er et av Norges desidert mest populære radioprogram. Det går på NRK P1 og NRK P1+ i påsken, og Viggo Valle har vært programleder helt siden starten. Nå har han laget en ekte påskelabyrint i bokform!

Her er det sju labyrinter, alle inneholdende 50 spørsmål hver, hvor du til slutt kommer frem til sju endelige destinasjoner. Dersom du merker av de sju skattestedene på kartet inni boka og trekker en linje mellom dem, vil det komme frem en figur som er den endelige løsningen på hele skattejakten. Men du kan selvfølgelig også løsrive deg fra dette og stille deg selv eller andre enkeltvise spørsmål og sjekke svarene bakerst i boka uavhengig av labyrint, hvis man ikke har tid til å ta hele rundreisen.

Bli med på en spennende skattejakt med hele 350 spørsmål og svar. Ikke bare må du kunne din geografi, du må også ha kunnskaper innen litteratur, historie, popkultur, politikk, musikk, teater, språk, flora og fauna - altså: stort sett det meste. Og det fineste av alt: Denne boka kan du ha glede av hele året!

Viggo Valle er programleder for det populære radioprogrammet «Påskelabyrinten» på NRK P1. Han har tidligere gitt ut boka «Der ingen skulle tro at noen kunne bo. Reiseskildringer fra Norge den gang vi var et u-land» på Kagge Forlag (2008).

Medlemsvurdering:
Vi var en vennegjeng som løste oppgavene i labyrintene sammen. Sosialt og moro å løde oppgaver sammen, og boka varer i flere kvelder.

Anita

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
282
ISBN
9788248917809
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

A
Anita – 19.04.2016

– Vi var en vennegjeng som løste oppgavene i labyrintene sammen. Sosialt og moro å løde oppgaver sammen, og boka varer i flere kvelder.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Påskelabyrinten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv