Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hovedverneombudet

en håndbok

En praktisk kilde til kunnskap som vil bidra til at både nye og mer erfarne hovedverneombud kan føle en større trygghet og sikkerhet i oppgaven.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019. Les mer

389,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En praktisk kilde til kunnskap som vil bidra til at både nye og mer erfarne hovedverneombud kan føle en større trygghet og sikkerhet i oppgaven.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019.

Skal man lykkes som hovedverneombud, er det ikke nok å kjenne til lover, regler og rettigheter. Heller enn å opptre som en «høyrøstet kranglefant» må man kunne samarbeide, arbeide målrettet og systematisk og på den måten oppnå den autoriteten man trenger for å få gjennomslag i viktige arbeidsmiljøsaker.

Hovedverneombudet er en praktisk kilde til kunnskap som vil bidra til at både nye og mer erfarne hovedverneombud kan føle en større trygghet og sikkerhet stilt overfor denne krevende og utfordrende oppgaven.

Leif Johnsen beskriver rammene for vervet og viser mulighetene for å utvikle egen praksis. Forfatteren berører de viktigste saksområdene et hovedverneombud kommer bort i, og gjør rede for hvordan man best kan utføre oppgaven. Han behandler spennet mellom det å ha et overordnet verv og det å kunne ta fatt i enkeltsaker på en demokratisk måte.

I denne fjerde utgaven beskriver forfatteren den strategiske prosessen vernetjenesten i Helse Vest har gjennomført og som har posisjonert den på en tydelig måte i foretaket. I tillegg er kapitlet om varsling oppdatert med tanke på de nye reglene om varsling som trer i kraft 01.01.2020.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205574687
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2022

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hovedverneombudet:

HMS-boka

Kristin Molvik Botnmark
Paperback 
459,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv