Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sykefravær, HMS og inkludering

Sykefravær, HMS og inkludering i et kjønns-, samfunns- og arbeidsplassperspektiv.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2016.

Solveig Osborg Ose er samfunnsøkonom og opptatt av kunnskap som kan bidra til et arbeidsliv som har plass til mange - både de høyproduktive og de som har lavere og mer variert produktivitet. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sykefravær, HMS og inkludering i et kjønns-, samfunns- og arbeidsplassperspektiv.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2016.

Solveig Osborg Ose er samfunnsøkonom og opptatt av kunnskap som kan bidra til et arbeidsliv som har plass til mange - både de høyproduktive og de som har lavere og mer variert produktivitet. For å få til dette er det nødvendig med gode arbeidsmiljøer som er i stand til å ta vare på de ansatte, samtidig som dette ikke reduserer lønnsomhet og produktivitet.

Gjennom mange år med forskning på sykefravær, inkludering og det norske arbeidsmarkedet, har hun godt belegg for de rådene og innspillene hun gir til virksomheter og organisasjoner i denne boken.

Boken gir en innføring i arbeidsmarkedet generelt, og i sykefraværstemaet spesielt. Hun kobler nasjonale diskusjoner med det virksomhetsnære arbeidet. Boken er særlig nyttig for HMS- og HR-personell, tillitsvalgte og vernetjenesten. Den vil også være et godt verktøy for ledere som vil arbeide systematisk og med de tiltakene som virker.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205574618
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykefravær, HMS og inkludering:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv