Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Veier til god ph.d.-veiledning

I Norge er det i dag mer enn 10 000 ph.d.-veiledere. Det å veilede en doktorgradsstudent er et privilegium, men også et krevende arbeid. Du skal ha god fagkunnskap, rolleforståelse og ferdigheter innen kommunikasjon. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I Norge er det i dag mer enn 10 000 ph.d.-veiledere. Det å veilede en doktorgradsstudent er et privilegium, men også et krevende arbeid. Du skal ha god fagkunnskap, rolleforståelse og ferdigheter innen kommunikasjon. I tillegg må du kunne håndtere problemer som skrivevegring, prestasjonsangst, prokrastinering eller private vanskeligheter for stipendiaten.

Hvordan kan du som veileder bidra til at stipendiaten blir ferdig med doktorgradsprosjektet i tide? Hvordan sikre at dere har de samme forventningene til veiledningsrelasjonen? Hva hvis prosjektet er tverrfaglig og krever samarbeid med studenter eller veiledere fra andre disipliner? Hva hvis doktorgradskandidaten kommer fra en kultur med krav, ønsker og forventninger som er ukjente for deg? Hvordan påvirker KI dagens doktorgradskandidater og måten vi møter dem på som veiledere?Veier til god ph.d.-veiledning gir deg kunnskap og praktiske tips til å bli en bedre veileder. I seks lettleste kapitler finner du aktuell, internasjonal forskning, casehistorier og eksempler fra skandinavisk skjønnlitteratur der en rekke aktuelle tema omkring doktorgradsveiledning drøftes.
Veier til god ph.d.-veiledning er skrevet for deg som veileder doktorgradsstudenter i humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag. Den vil også være nyttig for stipendiater, forskningsrådgivere og andre som er opptatt av doktorgradsutdanning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
284
ISBN
9788202770518
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Veier til god ph.d.-veiledning
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veier til god ph.d.-veiledning:

Ph.d.

Silje Bringsrud Fekjær
Paperback 
409,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv