Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tilbakeslaget

om den reaksjonære bølgen og hvordan Andrew Tate vant internett

Hva er det som foregår på sosiale medier? Provokatøren og kvinnehateren Andrew Tate har blitt en av verdens største influensere blant unge gutter. Reaksjonære bevegelser går til kamp mot skeive og kvinners rettigheter. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva er det som foregår på sosiale medier? Provokatøren og kvinnehateren Andrew Tate har blitt en av verdens største influensere blant unge gutter. Reaksjonære bevegelser går til kamp mot skeive og kvinners rettigheter. Ytre høyre mobiliserer med en fortelling om at det snart er oppgjørets time. Og de superrike presenterer seg selv som modige opprørere mot politisk korrekte eliter.

Har verden blitt snudd på hodet?

Tilbakeslaget handler om en konservativ motrevolusjon i kulturen, kontrære entreprenører og farlige sosiale medier-strømmer - og om hva som kan gjøres for å hindre at kamper som var vunnet, settes i revers.

Carline Tromp (f. 1984) er skribent og litteraturkritiker, og jobber som redaksjonssekretær i Klassekampen. Hun har tidligere gitt ut boka «Kulturkrig - Det nye ytre høyre og normaliseringen av det ekstreme» (Cappelen Damm, 2022).

Detaljer

Forlag
Manifest
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283421613
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tilbakeslaget:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv