Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg.Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det?

Medlemsvurdering:
Veldig lettlest og god bok. Boken inspirerer til ny tankegang. Eneste minuset som ble lagt merke til var at skriftstørrelsen forandret seg enkelte steder gjennom boken.

Stian

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293516248
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

F
Fredrik Moss – 30.05.2016

– Spennende tanker

K
Kåre Andreas Karlsen – 27.01.2016

– Boken ble litt mer i den retning av hele Stordalens livshistorie enn jeg hadde trodd, og kansje ikke så mye konkrete avsløringer og tips om å bygge opp en businessvirksomhet. Men boken hadde noen gode poeng.

S
Stian – 26.01.2016

– Veldig lettlest og god bok. Boken inspirerer til ny tankegang. Eneste minuset som ble lagt merke til var at skriftstørrelsen forandret seg enkelte steder gjennom boken.

S
Stian – 26.01.2016

– Lettlest og inspirerende bok. Greide ikke å legge den bort når jeg først var begynt på den. leste hele boka på en kveld.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg skal fortelle deg min hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv