1244 forunderlige fakta

John Lloyd (Redaktør) ; John Mitchinson (Redaktør) ; James Harkin (Redaktør) ; Pål F. Breivik (Oversetter) ; Anne Miller (Innledning) ; Andrew Hunter Murray (Innledning) ; Anna Ptsazynski (Innledning) ; Alex Bell (Innledning)

Gjengen bak «Quite Interesting» inviterer til frydefull fakta-ferd, et forbløffende, oppfriskende opphold i Faktasonen. Ting du ikke visste, og ikke visste at du lurte på en gang, setter kunnskapen i et nytt lys. Les mer
Vår pris
308,-
Spar
31,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 308,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

TV-personligheten Stephen Fry er en seermagnet som ivrer for å spre kunnskap i TV-programmene sine. Han vil at du lærer noe nytt uten egentlig å tenke så mye over det. I TV-serien QI (Quite Interesting) får han oss til å undre over saker og opplysninger som kanskje er like mye «nice to» som «need to». Seerne overrumples av hvor humoristisk tørre fakta kan være når de presenteres på den rette måten!

Sier du det!?
Visste du at bier kan telle til fire, at Samsungs første produkt var tørket fisk eller at den elektriske stol ble oppfunnet av en tannlege? Len deg tilbake og bla deg humrende, og kanskje litt storøyd, gjennom boka. Forfatterne er dyktige researchere som har samlet fakta-gullkorn i en årrekke. Med et godt øye for det humoristiske i tilsynelatende tørre fakta, og etter å ha silt og destillert, sprer de de forunderlige faktaene utover sidene i en stramt redigert komposisjon. Hvis det er noen fakta du ikke klarer å tror på eller vil vite mer om, kan du dobbeltsjekke dem på QIs hjemmeside qi.com.

Fakta

Om QI

QI (Quite interesting) er et populært spørreprogram på BBC4 ledet av Stephen Fry, under mottoet «alt er interessant hvis man ser på det på den rette måten». Fakta-innsamlerne John Lloyd (skaperen av QI, utformet The News Quiz som Nytt på nytt er inspirert av og Sorte Orm), John Mitchinson og James Harkin har til sammen årelang erfaring innen resarch, forleggeri og TV.

Medlemsblad