Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bare én gang

Zalo i oppvaskmaskinen og andre blemmer

Har du prøvd å bruke Zalo i oppvaskmaskinen? Sniffet Nyco? Piffet opp kjønnsorganet med chili? Brukt diesel i mangel av tennvæske?

Ikke gjør det. Det finnes nemlig mennesker rundt om i landet som har gjort alt dette, så da slipper du. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Har du prøvd å bruke Zalo i oppvaskmaskinen? Sniffet Nyco? Piffet opp kjønnsorganet med chili? Brukt diesel i mangel av tennvæske?

Ikke gjør det. Det finnes nemlig mennesker rundt om i landet som har gjort alt dette, så da slipper du.

Her kan du lese deres historier til skrekk og advarsel og forhåpentligvis ta lærdom. Det er nemlig en grunn til at slike ting blir gjort bare én gang. Og siden skaden allerede er skjedd, kan du le godt og samtidig sende en varm tanke til disse uheldige pionerene som ønsker å dele sine feiltrinn. Dette er nemlig en bok fra folkedypet - av folket, for folket!

Les mer: www.bareengang.com

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
143
ISBN
9788204142580
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

E
EO – 21.08.2007

– Denne boken lo jeg meg gjennom - og når kjæresten leste den måtte jeg hele tiden spørre hvilken historie han nå ler av, så må jeg også le litt. Bokens tittel sier alt, noen ting gjør man bare en gang. Historiene er godt skrevet og mange av tingene som folk har gjort kjenner man seg igjen i. Enten kjenner man noen som har gjort noe liknende eller så har man gjort noe av det selv. Denne er på en måte en les og lær bok. Historiene er korte og lette og lese. Dette er den perfekte gave til dem som har det meste og som har god sans for humor.

I
Issa – 20.06.2007

– Hehe, dette er en morsom bok som får deg til å le godt, noen ganger så mye at tårene triller og kjæresten får ikke sove. Boken innholder historier fra forfatteren selv og andre, på ting man bare gjør en gang. Feks på det kan være å ha i Zalo i oppvaskmaskin, spise noe som ser ut som rosiner og masse mere rare ting folk finn på der ute. Noen av tingene hørtes veldig fornuftig ut også, men viste seg og være motsatte. Trenger du en god latter eller tips på hva som ikke er lurt å gjøre er denne boken for deg. Alle historiene er ikke like morsomme, men de gode historiene er skikkelig gode...haha. kjempe fin gave bok til de som har alt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare én gang:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jonas

Jens Bjørneboe
Paperback 
179,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv