Då far såg ei fin ei frå Kenya

pluss det beste fra 10 år med tull

Stive fotografier fra en svunnen tid omdannes til komiske tablåer. Falch har et unikt blikk for morsomme og pussige detaljer i gamle fotografier. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Årets morsomste bok! Gamle og trauste fotografier får nytt liv når Sigmund Falch lar dem få overraskende og absurde tekster. Falchs bøker har lenge vært et humorfenomen som nordmenn elsker. Dette er en samling av Falchs beste, fra alle hans tidligere bøker. Det er dessuten en rekke nye bilder med. Kjente norske komikere velger sine favoritter og forklarer hvorfor de elsker Falch. Vi garanterer deg en god latter når vi ønsker deg velkommen inn i en forunderlig verden der stive fotografier fra en svunnen tid omdannes til latterlige tablåer. 

Sigmund Falch (f. 1965) jobber som prosjektleder i NRK og har bakgrunn som manusforfatter og regissør innen tv og radio. Han var i mange år tekstforfatter i reklamebyrå. Humor har alltid vært formen, og dette har resultert i flere tv- og radioserier, tegneserier, bøker og hundrevis av sketsjer til «Hallo i uken» på P2.

Sagt om Sigmunds bøker:

"Hysterisk morsomt."

Dagfinn Lyngbø

"Faren med Sigmunds bøker er at man blir avhengig."

Linn skåber

"Sigmund Falch har løftet teit humor opp til høyeste nivå"

Steinar Sagen

 

Fakta