Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Flåklypa tidende 1-3

Historiene fra Flåklypa Tidende har moret millioner nordmenn, helt siden "Folk og Fe" utkom i 1959 og frem til i dag. Kjell Aukrust har samlet de beste historiene i tre bind. Her får vi gjensyn med Melvin Snerken, Emanuel Desperados, sykkelreparatør Reodor Felgen og alle de andre. Les mer

249,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Historiene fra Flåklypa Tidende har moret millioner nordmenn, helt siden "Folk og Fe" utkom i 1959 og frem til i dag. Kjell Aukrust har samlet de beste historiene i tre bind. Her får vi gjensyn med Melvin Snerken, Emanuel Desperados, sykkelreparatør Reodor Felgen og alle de andre.

Kjell Aukrust (1920-2002) er en av våre mest folkekjære forfattere og en av våre aller fremste tegnere. I hans forfatterskap har tegningene hatt en betydning langt utover det å illustrere teksten. Tegning og tekst, humor og alvor, eventyrlige påfunn og vare stemninger gikk hånd i hånd i alt han gjorde. Kjell Aukrusts kunst er blitt brukt i både teater, film og ballett. Hans tegninger er innkjøpt av Nasjonalgalleriet, og hans bøker utgis på ny og på ny. Hans samlede livsverk, bøker, tegninger og malerier, er utstilt i Aukrustsenteret i Alvdal.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
124
ISBN
9788202311445
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flåklypa tidende 1-3:

Simen

Kjell Aukrust
Innbundet 
305,- 349,-

Bonden

Kjell Aukrust
Innbundet 
305,- 349,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv