Han kom med fastfood frå Bergen

Vi går aldri lei Sigmund Falch og hans forunderlige verden! Med et unikt blikk for morsomme og pussige detaljer tar han deg med på en underlig reise inn i gamle fotografier. Vi garanterer deg en god latter! Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Sigmund Falch har et unikt blikk for morsomme og pussige detaljer i gamle fotografier. Med både vidd og brodd tas du som leser med på en underlig reise inn i fotografiene, og vi garanterer at du kommer ut igjen på den andre siden hikstende av latter.

Ei humorbok som kombinerer gamle bilde og nye norske tekstar. Det er berre ein skikkeleg raring som kjem på slikt. Og det er berre ein genial raring som klarer å gjere det vanvittig morosamt. Å sende denne boka rundt på fest er eit svært godt alternativ til sosialt samkvem.
Are Kalvø
Utdrag fra boka, redigert
Utdrag fra boka, redigert

Fakta

Om forfatteren

Sigmund Falch (født 1965) er bosatt på Kolbotn. Han er i dag først og fremst manusforfatter og regissør innen tv og radio. Han har lang arbeidserfaring som tekstforfatter i reklamebyrå, men har holdt på med mange prosjekter ved siden av reklamen. Humor har alltid vært formen, og dette har resultert i flere tv- og radioserier, tegneserieutgivelser, bøker og hundrevis av sketsjer til "Hallo i uken" på P2.