Løsningen på Madonna-gåten

den sjokkerende sannheten bak bestselgeren

; Knut Nærum ; Peder Udnæs

Da Madonna-gåten ble solgt i nærmere 35.000 eksemplarer før jul, tenkte forfatterne: Det må da være mulig å skvise mer ut av denne ideen. Og det klarte de. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hva du bør ha lest
Løsningen på Madonna-gåten
forutsetter at du har lest Madonna-gåten, som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt.

Usannsynlig sann
I denne boka avslører Botterli, Nærum og Udnæs endelig sine kilder. Her får du vite hvor sann Madonna-gåten faktisk er. Den er usannsynlig sann. Unntatt de bitene som åpenbart er diktet opp. Hvor tar de det fra?

Nå trenger du ikke lure lenger. Her forteller de deg akkurat hvor de tok det fra. Boka er dessuten krydret med humor.

Les den nå, ellers kommer du ikke til å skjønne noe av de neste oppfølgerne!

Uunnværlig for doktorgradsstudenter,
i næringslivet og for ensomme nerder

UTDRAG FRA FORORDET

"Mange hadde foretrukket at opplysningene vi avdekker forble skjult. Forfatterne har utsatt seg for stor fare. Mystiske ting har skjedd. I februar 2006 ble Botterli og Udnæs påkjørt ved et "uhell". Nærum har ved flere anledninger vært uten Internett-tilgang i timevis.

Det er heller ikke trygt å lese denne boken. Korrekturleseren vår ble plutselig sykmeldt. Eller, som vi kaller det,  "sykmeldt". Forhåpentlig er lesingen verdt risikoen. For jo flere lesere som kjenner hemmeligheten, jo tryggere er hver av dem. En sannhet er tross alt bare en hemmelighet som alle har hørt."

 

Fakta