Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Løsningen på Madonna-gåten

den sjokkerende sannheten bak bestselgeren

Løsningen på Madonna-gåten forutsetter at du har lest Madonna-gåten, som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt.

I denne boken avslører Botterli, Nærum og Udnæs endelig sine kilder. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Løsningen på Madonna-gåten forutsetter at du har lest Madonna-gåten, som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt.

I denne boken avslører Botterli, Nærum og Udnæs endelig sine kilder. Her får du vite hvor sann Madonna-gåten faktisk er. Den er usannsynlig sann. Unntatt de bitene som åpenbart er diktet opp. Hvor tar de det fra?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202274542
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
18 x 11 cm
Serie
Madonna-gåten
Cappelens utvalgte billigbøker

Kunders vurdering

L
LJ – 27.09.2006

– Madonna-gåten er en parodi på Dan Browns velkjente bok, Da Vinci-koden. Denne boka, Løsningen på Madonna-gåten, skal visstnok komme med sannheten bak mysteriet. Men den klarer ikke å leve opp til forventningene. Dette er et typisk eksempel på et mislykket spin-off-produkt, der denne boka ikke bare blir en parodi på alle løsningene på Da Vinci-koden, men en parodi på seg selv. På baksiden av boka står det at forfatterne ville skvise mer ut av ideen, i og med at den solgte så bra. Vel, her har de gått for langt, denne boka lever rett og slett ikke opp til forventningene. Noen vil sikkert like den, men all denne tørre humoren som er slengt inn på disse sidene uten sammenheng hører ikke hjemme i bokform. Styr unna!

B
Bærta – 28.07.2006

– Det er mye å si om denne boka. På begge sider. Som en parodi på parodien, altså Nærums utgangspunkt, Madonnagåten, som, for de som ikke var klar over det, var parodien på Da Vinci-koden, vil jeg kanskje personlig mene at dette er å ta steget for langt. Det blir å bite seg selv i halen fra både høyre og venstre, når forfatter faktisk innrømmer/lanserer at boka er skrevet utelukkende for å tyne mer penger ut av leserne. På den gode siden, så er den jo i det minste morsom. Jeg fikk mang en god latter av denne boka, som er meget velskrevet - Knut Nærums språklige finurligheter er alltid en vinner! Jeg anbefaler å lese boka, men lån den på biblioteket...

l
lc – 08.06.2006

– Dette er da en oppfølger til Madonnagåten som er en parodi på Dan Browns Da Vinci-koden, som også har en løsning-bok. I Løsningen av Madonna-gåten får man mer morsomt viss-vass fra forfatterne. Det kan bli litt mye i lengden, men jevnt over fornøyelig. For og si det sånn kunne den ikke klart seg hvis den var særlig mye lenger. Hele boka er vel egentlig det man ville forvente av en bok med en sånn tittel, når man tenker på at den er løsningen på en parodi eller en parodi på løsningsbøker om du vil. Den passer nok ikke for alle siden det er en såkalt humor-bok. Det er veldig avhengig av hva folk synes er morsomt. Jeg synes boka var helt grei, men leser den neppe en gang til.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løsningen på Madonna-gåten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Handlekurv