Busemannen

; Elisabeth Botterli ; Askild Hagen ; Jørgen Mehren ; Peder Udnæs

Knut Nærum og fire av forfatterne bak Nytt på nytt har rottet seg sammen om en saftig parodi på Jo Nesbøs Harry Hole-bøker. Helten er mer sliten, Oslo er råtnere og volden er nesten like drøy. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum.

Hvis du bare skal lese én Jo Nesbø-parodi skrevet av altfor mange forfattere i år, ville det vært rimelig sært av deg å lete etter en annen enn denne.

 

Fakta

Utdrag

«Vi gjør alt vi kan,» sa Lømmer.
«Det holder ikke!» brummet politidirektøren. «Justisministeren og jeg er enige. Det er bare én mann som kan løse dette mordet.»
«Willy Wakum?»
«Nei, erru gæern.»
«Hvorfor ikke?»
«Wakum? Han er jo alkoholiker ...»
«Det stemmer for så vidt.»
«... narkoman ...»
«Joda, men ...»
«Jeg er ikke ferdig.» Politidirektøren var amper. «Wakum er kranglete, han er umulig å samarbeide med, har ingen respekt for lover og regler, han har satt eget og andres liv i fare. Dessuten er han død.»
«Det gjør det unektelig litt vanskelig,» innrømmet Lømmer.

Bla i boka