Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Busemannen

"Dette er en bok som garantert får ristet i gang lattermusklene såpass at du holder deg god og varm når vinteren omsider bestemmer seg for å komme."

John Olav Oldertrøen, Bokbloggen Skrivehula

Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum.

Det blir en hard og mørk høst. Og blodig. Og hard.

Knut Nærum og fire av forfatterne bak Nytt på nytt har rottet seg sammen om en saftig parodi på Jo Nesbøs Harry Hole-bøker. Helten er mer sliten, Oslo er råtnere og volden er nesten like drøy.Hvis du bare skal lese én Jo Nesbø-parodi skrevet av altfor mange forfattere i år, ville det vært rimelig sært av deg å lete etter en annen enn denne.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
350
ISBN
9788202437916
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Dette er en bok som garantert får ristet i gang lattermusklene såpass at du holder deg god og varm når vinteren omsider bestemmer seg for å komme."

John Olav Oldertrøen, Bokbloggen Skrivehula

"Romanen, som er en parodi på samtlige av Jo Nesbøs Harry Hole-bøker, er treffsikker til siste punktum." "Selv har jeg hatt Harry Hole som følgesvenn i mange år og kjenner godt til hans venner og fiender. «Busemannen» er fortsatt rent tåpelig visvas, men samtidig en strålende godt gjennomført parodi - og det er gjenkjennelsen, som skaper underholdning her."

Siri Midthaug, Brabok.no

"(...) underlig nok får Nærum og gjengen poengene til å svinge, for jeg både ler høyt og fniser ufrivillig underveis i lesingen."

Maria Årolilja Rø, Adressavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Busemannen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lupus

Jens Henrik Jensen
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv