Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Familieverdier

roman

Storm Sandberg skal miste alt. Men først skal han begjæres konkurs.

Det store padel-anlegget på Vinterbro ble ikke den suksessen han hadde håpet på, og han er nødt til å stille i skifteretten. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Storm Sandberg skal miste alt. Men først skal han begjæres konkurs.

Det store padel-anlegget på Vinterbro ble ikke den suksessen han hadde håpet på, og han er nødt til å stille i skifteretten. Storm er far til to woke 17-åringer og gift med en fremadstormende gallerist som han frykter er på vei til å forlate ham. I tillegg har han kanskje verdens verste foreldre, ikke minst den store Gerd Bye, teaterregissøren med de revolusjonerende oppsetningene, som kombinerer omsorg og manipulasjon på utstudert vis med de barna hun har, med de mennene hun har dem med.

Uten hverken penger eller særlige fremtidsutsikter satser Storm på ett siste kort for å redde sitt ekteskap, sin økonomi og sin ære: Han bestemmer seg for å sette opp den greske tragedien Medea som musikal på Folketeateret. Men det skal gjøres, som han selv sier det, med et glimt i øyet.

Familieverdier er en roman om den tynne linjen mellom rikdom og avgrunn, mellom fellesskap og ensomhet, mellom hvem vi blir sett som og hvem vi egentlig er. Resultatet er en samtidssatire, en komedie om familien, og, ikke minst, en rasende tragedie om en manns fall.

Med et glimt i øye.

Detaljer

Forlag
Tiden
Språk
Bokmål
ISBN
9788210058721
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Familieverdier

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familieverdier:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv