Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Folk med angst

«Ny sjarmbombe fra 'En mann ved navn Ove'-forfatteren Fredrik Backman (...) Det er det som fjetrer mest – all den humor og fantasi Beckman har, evnen til å skildre mennesket varmt og ømt i hverdagens strev, sammen med snedig romansnekring.»

Guri Hjeltnes, VG

Fredrik Backman er tilbake i storform!Folk med angst er en komedie om et gisseldrama på en visning. En mislykket bankraner låser seg inne sammen med en overentusiastisk eiendomsmegler, to bitre Ikea-misbrukere, en høygravid kvinne, en suicidal mangemillionær og et kaninhode. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fredrik Backman er tilbake i storform!Folk med angst er en komedie om et gisseldrama på en visning. En mislykket bankraner låser seg inne sammen med en overentusiastisk eiendomsmegler, to bitre Ikea-misbrukere, en høygravid kvinne, en suicidal mangemillionær og et kaninhode. Til slutt gir raneren opp og frigir alle gislene, men når politiet stormer leiligheten er den tom ...

I en serie dysfunksjonelle vitneavhør etterpå får vi høre alles versjon av hva som egentlig skjedde. Derfra utvikler det seg til et klassisk puslespill-mysterium rundt spørsmålene: Hvordan lyktes raneren med å flykte? Hvorfor er alle så sinte? Og hva er det egentlig som er feil med folk nå for tiden?

Medlemsvurdering:
Sårt og morsom om hverandre, som jo kjennetegner Fredrik Bacmans bøker. Kjærligheten han har til personene han skriver om smitter. Skulle mye til for å toppe En mann med navn Ove så klart, men kjempefin bok dette også :-) Anbefales for de som vil ha en lettlest bok.

Grethe Medalen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202643539
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Folk med ångest

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ny sjarmbombe fra 'En mann ved navn Ove'-forfatteren Fredrik Backman (...) Det er det som fjetrer mest – all den humor og fantasi Beckman har, evnen til å skildre mennesket varmt og ømt i hverdagens strev, sammen med snedig romansnekring.»

Guri Hjeltnes, VG

«Så (...) sitter jeg der da, og humrer og ler, sipper og gråter, fordi Backman spiller på hele følelsesregisteret. Og jeg lar meg rive med. Som alltid. Han har denne evnen til å treffe - i hvert fall meg - hver eneste gang.»

Bjørn Bakken, Bjørnebok (bjornebok.bloggnorge.com)

«Ikke la deg lure av omslaget - eller plottet, for boken er god. Virkelig god. Den er underfundig morsom i beskrivelsen av både gisseltageren, politifolkene, vitnene og generelt folk med angst. Men den er også uendelig sår og vakker i sin skildring av mennesker som sliter. Svenske Backman har en helt særegen måte å skrive på som både rører og underholder på en og samme tid.»

Lisbeth Skøelv, TARA

Kunders vurdering

G
Grethe Medalen – 05.07.2023

– Sårt og morsom om hverandre, som jo kjennetegner Fredrik Bacmans bøker. Kjærligheten han har til personene han skriver om smitter. Skulle mye til for å toppe En mann med navn Ove så klart, men kjempefin bok dette også :-) Anbefales for de som vil ha en lettlest bok.

L
Lillybeth – 02.05.2023

– Litt rotete, men artig historie.

J
Janie – 14.02.2021

– Min type humor med masse kjærlighet strødd over. Så dette var god lesning!

K
Kristin – 13.11.2019

– Latter og tårer om hverandre. Personskildringer som er helt fantastiske - man blir glad i dem alle.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Folk med angst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv