Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hogfather

Denne 20. Discworld-romanen handler om Susan, den gotiske guvernanten, som må handle fort, helst i løpet av natten, for å unngå katastrofe. Les mer

Denne 20. Discworld-romanen handler om Susan, den gotiske guvernanten, som må handle fort, helst i løpet av natten, for å unngå katastrofe.

Medlemsvurdering:
Folk har en tendens til å like forskjellige typer Discworldbøker. Denne hører til den litt mørkere varianten, der PTerry kommer inn på litt mer grunnleggende, filosofiske ting om Døden (nåja, datterdatteren til Døden, i alle fall), menneskesinn, tro og overtro. Personlig synes jeg at det er i dette lunet PTerry er aller best; når han blander historie, menneskesyn og svart, svart humor. For det må bli svart når hovedpersonen er Susan, barnebarnet til Døden selv. Jeg leser personlig denne boka nesten hvert eneste år, for å komme i skikkelig julestemning og for å minne meg selv om hva jula EGENTLIG handler om - ikke amerikansk cola-papp-søtsuppe, men redselen for hva som finnes der ute i mørket om ikke sola skulle komme tilbake... Mon tro om "A Nightmare before Christmas" var inspirert av denne boka?

Sunniva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Corgi Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
444
ISBN
9780552145428
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Serie
Discworld

Kunders vurdering

S
Sunniva – 09.12.2005

– Folk har en tendens til å like forskjellige typer Discworldbøker. Denne hører til den litt mørkere varianten, der PTerry kommer inn på litt mer grunnleggende, filosofiske ting om Døden (nåja, datterdatteren til Døden, i alle fall), menneskesinn, tro og overtro. Personlig synes jeg at det er i dette lunet PTerry er aller best; når han blander historie, menneskesyn og svart, svart humor. For det må bli svart når hovedpersonen er Susan, barnebarnet til Døden selv. Jeg leser personlig denne boka nesten hvert eneste år, for å komme i skikkelig julestemning og for å minne meg selv om hva jula EGENTLIG handler om - ikke amerikansk cola-papp-søtsuppe, men redselen for hva som finnes der ute i mørket om ikke sola skulle komme tilbake... Mon tro om "A Nightmare before Christmas" var inspirert av denne boka?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hogfather:

Mort

Terry Pratchett
Paperback 
103,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Emma

Jane Austen
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv