Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lettkledd i Trykkammeret

Karin Brunk Holmqvist er en mester i å skildre det store i det lille. Det lille huset i Ljunglyckorna på Österlen passer perfekt for pensjonistene Agnes og Adolf. Agnes planlegger å stelle i hagen, og så skal hun endelig få seg en katt. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Karin Brunk Holmqvist er en mester i å skildre det store i det lille. Det lille huset i Ljunglyckorna på Österlen passer perfekt for pensjonistene Agnes og Adolf. Agnes planlegger å stelle i hagen, og så skal hun endelig få seg en katt. Adolfs plan er mer stillesittende og han skjønner ikke hva de skal med et kattespetakkel, men snart får han annet å tenke på. For i husene rundt omkring skjer det ting! De blir snart gode venner med naboparet Rut og Herman, og herrene får for vane å forsvinne inn i Hermans bod på kveldene. Der vanker det sterk drikke og lettkledde damer. Noe helt annet er det hos Lutz, naboen på andre siden. Fra tomten hans lyder det stadig bråk, og hva det enn er han byg- ger, er det både stort og hemmelig. Ja, merkelige ting skjer i bygda. Ljunglyckorna kommer aldri til å bli helt det samme!

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
271
ISBN
9788241957529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Lättklätt i tryckkammaren
Format
20 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Inger – 25.08.2021

– Jeg har mange bøker av denne forfatteren, for en gang i blant er det ok å lese en enkel bok som denne. Den er en av de bedre av K.B.H.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lettkledd i Trykkammeret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Victoria Hislop
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv