Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The hitchhiker's guide to the galaxy

Den jordiske hovedpersonen blir virvlet ut i en fantastisk reise gjennom universet sammen med sin venn som viser seg å være utsendt medarbeider for tidenes mest bemerkelsesverdige reisehåndbok. Dette er den første boka i Hitchhiker-serien. Les mer

89,-
Paperback
Utsolgt
Den jordiske hovedpersonen blir virvlet ut i en fantastisk reise gjennom universet sammen med sin venn som viser seg å være utsendt medarbeider for tidenes mest bemerkelsesverdige reisehåndbok. Dette er den første boka i Hitchhiker-serien.

Medlemsvurdering:
Tenk å våkne opp en morgen og oppdage at jordkloden skal ødelegges om noen få minutter. Klart du ikke vil tro det, akkurat som Arthur Dent. Men når du har en kamerat som Ford Prefect så må du være forberedt på det meste. Dette er en fortreffelig bok med mange interessante personligheter. Douglas Adams har en flott fortellertråd som holdt meg interessert hele tiden. Marvin, er sikkert forløperen (eller etterkommeren) til mang en android. Roboten er fantastisk paranoid og depressiv om hverandre - men det går ikke an å ikke like ham. Boken bør også leses på orginalspråket da mye dessverre går tapt i oversettelsen.

Telefonvakten

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Ballantine Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
309
ISBN
9780345391803
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Serie
The hitchhiker's guide to the galaxy

Kunders vurdering

T
Telefonvakten – 10.03.2006

– Tenk å våkne opp en morgen og oppdage at jordkloden skal ødelegges om noen få minutter. Klart du ikke vil tro det, akkurat som Arthur Dent. Men når du har en kamerat som Ford Prefect så må du være forberedt på det meste. Dette er en fortreffelig bok med mange interessante personligheter. Douglas Adams har en flott fortellertråd som holdt meg interessert hele tiden. Marvin, er sikkert forløperen (eller etterkommeren) til mang en android. Roboten er fantastisk paranoid og depressiv om hverandre - men det går ikke an å ikke like ham. Boken bør også leses på orginalspråket da mye dessverre går tapt i oversettelsen.

C
Challenger – 19.10.2005

– 'Haikerens guide til galaksen' er en bok som på mange måter bringer leseren nærmere det noe tvilsomme spørsmålet om liv utenfor vår planet, hvor stort universet egentlig er og selvfølgelig det uunngåelige spørsmålet 'Hva er meningen med livet?'. Forfatteren, Douglas Adams, tar oss her med på en meget fantasifylt og særs underholdende svipptur ut i rommet sammen med hovedpersonen Arthur Dent som midlertidig har måttet forlate Jorden ettersom den ved en tilsynelatende feiltakelse skulle bli destruert. Vi blir presentert for litt sære, utenomjordiske vesener som det naturlig nok blir vanskelig å identifisere seg med, men dette er selve poenget med boken; å skape en setting som er meget vanskelig og unaturlig å sammenligne seg med, men som allikevel har klare trekk av det uvitende mennesket  her i form av Arthur Dent. Dette er en meget god og underholdende bok for alle som ønsker seg et lite avbrekk fra bøker som kan tolkes på et noe dypere plan enn denne  men man skal ikke se bort i fra det faktum at forfatteren kanskje prøver å formidle et lite budskap i denne boken også&

L
LJ – 19.10.2004

– Det er torsdag. Arthur Dent får besøk av sin gode venn Ford Prefect. Et rart navn, synes du ikke? Han er nemlig et romvesen som havnet på planeten for å skrive et innlegg til boka "Haikerens guide til galaksen", men det vet ikke Arthur. Det går raskt opp for ham når Ford sier at jorda kommer til å gå under, og den faktisk gjør det. Den ligger nemlig i veien for en ny intergalaktisk motorvei. De kommer seg begge helskinnet vekk, men støter på mange problemer. De møter blant annet vogonere som leser lyrikk for dem (kjent som den verste lyrikken i universet) og blir kastet ut av et romskip. Jeg synes denne boka er svært god. Dette er delvis fordi den er full av humor, ironi og sarkasme, men også fordi den holder på spenningen. Det er vanskelig å legge den vekk, så denne kan du lese ut på et par kvelder.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The hitchhiker's guide to the galaxy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv