Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Winterferie

roman

«En norsk komedieklassiker»

Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

Ingrid har fått sitt etterlengtede professorat, og ser for seg en tilværelse preget av rolig forskning og fordypning i litteraturen hun elsker så høyt. Men den nyansatte instituttbestyreren med MA i endringsledelse vil det annerledes, og Ingrid befinner seg med ett på dypt vann når hun ved en misforståelse stiller opp som kunstekspert hos NRK. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
Ingrid har fått sitt etterlengtede professorat, og ser for seg en tilværelse preget av rolig forskning og fordypning i litteraturen hun elsker så høyt. Men den nyansatte instituttbestyreren med MA i endringsledelse vil det annerledes, og Ingrid befinner seg med ett på dypt vann når hun ved en misforståelse stiller opp som kunstekspert hos NRK.

Samtidig ryker ekteskapet for de perfekte naboene Katti og Steinar, noe som får Ingrid til å bekymre seg for sitt eget samliv. Hva er det egentlig som holder henne og Bjørnar sammen? Hva skjer med deres felles prosjekt når barna snart forlater redet?

Ingrids foreldre inviterer storfamilien til Roma for å feire livet, kjærligheten og en dobbel 75-årsdag, og Ingrid kommer som vanlig i skyggen av sin søster, som nyter stor suksess med sin bok om vellykkede skilsmisser (med blurb av selveste Peder Kjøs). På den elleville reisen kulminerer all Ingrids frykt for alt hun kan miste: mannen, barna, kjærligheten og selvrespekten.

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
297
ISBN
9788210059070
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm
Nr
8218242
Serie
Ingrid Winter 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En norsk komedieklassiker»

Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

«Innholdsrikt, underholdende og velskrevet»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Sommerens lesefest»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

«Frisk, frekk og freidig. ...Drangsholt skriver underholdning som imponerer, med en gjennomgående elegant veksling mellom privatliv, arbeidsliv og etter hvert italiensk ferieliv. . Det er liv laga for Ingrid Winter, en sympatisk og litt engstelig professor - og sånn sett en svært original heltinne.»

Turid Larsen, Dagsavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Winterferie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv