Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Winterkrigen

«Norges nye humorstjerne (...) Mange skriver komiske bøker i Norge, men Janne S Drangsholt har skapt sin egen nisje, som er vel verdt et besøk.»

Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, nevroseskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, nevroseskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invitere både foreldre, svigerforeldre, søstre med barn, moster Kari og minst et par ekstra til en julefeiring som nærmer seg med stormskritt.

Legg til den hypervellykkete nabodama med sin bloggsuksess på Ingrids bekostning, et par bekymringsvekkende kuler i nakken, en julekalender som aldri blir ferdig, foreldre som aldri er fornøyde + litt generell dødsangst, og du får Ingrid Winter i et nøtteskall.

Medlemsvurdering:
Fikk lyst til å lese de andre bøkene hennes, etter å ha lest denne. Det er lett å kjenne seg igjen i det hun skriver (eller helst at det er lett å kjenne igjen andre) , derfor blir det morsomt. -Så bra observert og tatt på kornet med en god porsjon varme og humor.

Inger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242168559
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Ingrid Winter 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Norges nye humorstjerne (...) Mange skriver komiske bøker i Norge, men Janne S Drangsholt har skapt sin egen nisje, som er vel verdt et besøk.»

Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

«Drangsholt har et åpenbart talent for komikk, og er fremragende til å finne riktige virkemidler og den rette balansen mellom dem. Hun veksler utvungent mellom høyt og lavt, letthet og tyngde, humor og alvor, fra fløgstadske ordleker som 'What the Foucault?' og 'Suck my Balzac!' til vemodet over tiden som går, det Ingrid Winter kaller Proust-traumatisk stress, og fra morsom metaforikk til mørk melankoli.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Som i tidligere Winterbøker er det befriende med en universitetsansatt som rett og slett er smart, en som absolutt ikke faller for de gamle og lurvete mannlige professorkollegaene, slik yngre kvinner - særlig studiner - nesten alltid gjør det i klassiske universitetsromaner. Ingrid Winter har dybde, mye mer enn karakterene i humoristisk underholdningslitteratur pleier å ha.»

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«I likhet med hovedpersonen er Drangsholt ekspert på britisk lyrikk. Kontakten med kolleger og studenter skildres skarpt og vittig.|»

Henning Howlid Wærp, Aftenposten

Kunders vurdering

I
Inger – 07.01.2020

– Fikk lyst til å lese de andre bøkene hennes, etter å ha lest denne. Det er lett å kjenne seg igjen i det hun skriver (eller helst at det er lett å kjenne igjen andre) , derfor blir det morsomt. -Så bra observert og tatt på kornet med en god porsjon varme og humor.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Winterkrigen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv