Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Full kontroll

en bok om moderne lederskapstrening av hund og hundeeier

Full Kontroll har siden 1992 vært spisskompetansen i hundekunnskap for mange tusen hundeeiere. Følger du forfatterens veiledninger og råd, får du den hunden du ønsker deg.
Les mer

273,-

300,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Full Kontroll har siden 1992 vært spisskompetansen i hundekunnskap for mange tusen hundeeiere. Følger du forfatterens veiledninger og råd, får du den hunden du ønsker deg.

Medlemsvurdering:
Etter at hunden min hadde rukket å etablere såkalt problematferd, gikk jeg til anskaffelse av denne boka. Jeg ble flau over meg selv og måten jeg hadde gjort det på. Å behandle hunden som en hund er ikke noe overgrep mot hunden, det er å gjøre hunden vel. Takk for at disse bøkene ennå er i salg!

May

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Nordenstam Hundeskole
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788299518604
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
1999
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

M
May – 14.06.2021

– Etter at hunden min hadde rukket å etablere såkalt problematferd, gikk jeg til anskaffelse av denne boka. Jeg ble flau over meg selv og måten jeg hadde gjort det på. Å behandle hunden som en hund er ikke noe overgrep mot hunden, det er å gjøre hunden vel. Takk for at disse bøkene ennå er i salg!

E
Eli L Knudsen – 04.05.2021

– Den beste boka om hunden og hvordan den trenes til å bli en god , stabilt veloppdragen hund. Anbefales for alle!

e
elev – 11.05.2005

– Denne boken gir svar på mange av våre menneskers spørsmål på hvorfor hunden reagerer som den gjør. Hvorfor er det ikke smart å "trimme" hunden i en stor park som f.eks. Frognerparken, hvordan fungerer rangordningen i en gruppe og hvordan kan vi lese kroppsspråket til en hund. Nordenstam gir også gode beskrivelser på hvordan man skal få en lydig hund, og disse metodene er svært effektive og fungerer faktisk også. Hans viktigste budskap er vel hvordan man skal skape et harmonisk hundehold, der hunden ser opp til deg som leder av flokken og føler seg trygg på dine lederegenskaper. Et "must" for hundeeiere....

Oppdag mer

Bøker som ligner på Full kontroll:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv