Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva gjør jeg når hunden drar?

En hund som drar i båndet er kanskje det vanligste problemet hundeeiere sliter med. I denne boken beskriver Turid Rugaas hvordan du både kan forebygge og løse dette problemet. Med illustrative fargebilder og enkle skritt-for-skritt treningsplaner viser hun hvordan du på en positiv måte kan lære hunden å gå pent i bånd, en gang for alle. Les mer

180,-

198,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
En hund som drar i båndet er kanskje det vanligste problemet hundeeiere sliter med. I denne boken beskriver Turid Rugaas hvordan du både kan forebygge og løse dette problemet. Med illustrative fargebilder og enkle skritt-for-skritt treningsplaner viser hun hvordan du på en positiv måte kan lære hunden å gå pent i bånd, en gang for alle.
Om forfatteren
Turid Rugaas er også kjent som forfatter av boka På talefot med hunden som er en av Norges mestselgende hundebøker de siste årene. Hun nyter også stor respekt i utlandet og holder for tiden kurs og foredrag over hele verden.

Detaljer

Forlag
Canis
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
80
ISBN
9788292189443
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
21 x 17 cm

Kunders vurdering

S
S – 29.05.2013

– En metode som funker, og boken er skrevet så den er enkel å forstå. Det fins utallige båndtreninger der ute, men denne er super. Den er effektiv, gir rask resultater uten noe form for ubehag for verken hun eller eier. Du sliper også bi virkninger som at hunden nykker for å komme inn å hente snop osv med denne metoden. Veldig bra!

S
Stolt hundeeier – 12.06.2007

– Er du en stolt hundeeier? Opplever du noen gang at hunden din drar i båndet? Hva gjør du da? Stopper du og går hjem igjen, eller bare lar du den dra? Jeg har hund, og den drog i båndet. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre for å få den til å slutte. Men så kom jeg over denne geniale boka, som passet akkurat i min situasjon. I boka er det veldig godt beskrevet hvordan du skal gå frem for å få hunden til å slutte, på en positiv måte. Og tro det eller ei, det hjalp veldig. Nå drar ikke hunden min i båndet lenger. Og det er en ren fornøyelse å gå tur. Sliter du med det samme problemet anbefaler jeg deg å ta en titt i denne boka, det hjelper veldig.

n
nøff.. – 26.07.2005

– Hva gjør du for å hindre at hunden din drar i båndet? Bare lar den dra, og springer etter den? Går enda langsommere? Stopper og snur? Denne boka gir deg forklaringen. Boka gir deg god forklaring på hva du skal gjøre med en gang hunden drar i båndet, på en positiv måte. Det er utrolig strevsomt å ha en hund som bare drar og drar i båndet, hele tiden.
En dag blir du lei, og da er denne boka ypperlig! Mange tips og steg for steg forklaring i boka. Den forklarer deg akkurat hva du skal gjøre, og da blir det gøy å gå tur, da! Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva gjør jeg når hunden drar?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv