Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Valpen flytter hjemmefra

Når du har bestemt deg for at du ønsker å dele livet ditt med en hund er det mye å tenke på og enda mer å lære, for at livet deres sammen skal bli godt og harmonisk. Denne boken tar for seg nesten alt du trenger å vite når valpen flytter hjem til deg; om hva som må være klart når den hentes, om valpens utvikling, følelser og signaler, miljøtrening, hvordan gå på tur, rotrening og stress, biting, daglig stell, trening og mye, mye mer. Les mer

314,-

345,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Når du har bestemt deg for at du ønsker å dele livet ditt med en hund er det mye å tenke på og enda mer å lære, for at livet deres sammen skal bli godt og harmonisk. Denne boken tar for seg nesten alt du trenger å vite når valpen flytter hjem til deg; om hva som må være klart når den hentes, om valpens utvikling, følelser og signaler, miljøtrening, hvordan gå på tur, rotrening og stress, biting, daglig stell, trening og mye, mye mer. Boken er aktuelt uansett hundens alder og eiers tidligere erfaringer med hund. Den passer like godt for deg som skal ha din første hund, som for deg som har hatt mange hunder tidligere. Mange oppdrettere gir denne boken til sine valpekjøpere fordi den besvarer mange av spørsmålene som vil dukke opp. Dette er en oppdatert og revidert utgave.

Medlemsvurdering:
Denne boken skulle vært obligatorisk for alle som har eller skal skaffe seg hund. Den er veldig lett å lese, enkel og forstå, og har med alle de viktigste tingene vi trenger å vite om hunder. Du trenger ikke ha valp for å få nytte av denne boken, her er det mye for den voksne hunden også.

Hundetrener

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Huldra
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
143
ISBN
9788269140019
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
29 x 22 cm

Kunders vurdering

Ø
Øyvind – 17.05.2016

– Gode tips for oss som har skaffet oss hund. Lettlest og informativ.

H
Hundetrener – 29.05.2013

– Denne boken skulle vært obligatorisk for alle som har eller skal skaffe seg hund. Den er veldig lett å lese, enkel og forstå, og har med alle de viktigste tingene vi trenger å vite om hunder. Du trenger ikke ha valp for å få nytte av denne boken, her er det mye for den voksne hunden også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Valpen flytter hjemmefra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Valp

Emma M. Garlant
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv