Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Firbente fortellinger

De beste dyrehistoriene fra hele Norge

Boka inneholder historier om og med kjæledyr, fortalt av kjæledyreierne selv. Du får bl.a. høre om hunden som adopterte en katt, en heltemodig gris, flygende og utspekulerte katter og en hamster som barberte seg selv. Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Boka inneholder historier om og med kjæledyr, fortalt av kjæledyreierne selv. Du får bl.a. høre om hunden som adopterte en katt, en heltemodig gris, flygende og utspekulerte katter og en hamster som barberte seg selv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
ISBN
9788202316976
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

D
Dyreelsker – 17.11.2005

– Denne boken oser av sjarm og hygge! Den passer jo ekstre bra for dyreglade barn, med sine fargerike bilder og illustrasjoner, men vil nok falle godt i smak hos de voksne også. Ingen kan la være å dra på smilebåndet når de leser om en ape som forelsker seg i et bittelite ekorn, og en katt som tisser på potte. Dette er som å få noen av de morsomme dyreprogrammene fra Animal Planet og lignende show i bokform. I tillegg er den rimelig billig, med tanke på at den er i innbundet form. Denne kan være en ypperlig julegave for de som elsker dyr, men også til de som er mer skeptiske. Dette vil i hvert fall få de til å se sjarmen i våre firbeinte venner.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Firbente fortellinger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv