Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barns verden

håndbok for voksne til barnas magiske univers

«Barns verden» tar deg med til et univers der hvert oppslag rommer et helt lite eventyr. Der fantasien har en selvfølgelig plass og inspirasjonen er maksimal.

I en unik blanding av kunst- og håndverksaktiviteter, innredning, oppskrifter og inspirasjon tar forfatterne Sofia Vusir Jansson og Nathalie Myrberg utgangspunkt i årstidene. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
«Barns verden» tar deg med til et univers der hvert oppslag rommer et helt lite eventyr. Der fantasien har en selvfølgelig plass og inspirasjonen er maksimal.

I en unik blanding av kunst- og håndverksaktiviteter, innredning, oppskrifter og inspirasjon tar forfatterne Sofia Vusir Jansson og Nathalie Myrberg utgangspunkt i årstidene. Blant nostalgi og barndomsminner henter de frem det som så ofte blir glemt når tiden går. På en personlig måte lokker de frem den kreative gleden som er så naturlig hos barna våre.

Med enkle trinn-for-trinn-instruksjoner kan vi lære oss å lage fantastiske dekorasjoner og vakre miljøer med stort fokus på holdbarhet og bærekraft ved å bruke det vi allerede har hjemme.

Boken er gjennomillustrert og eksklusivt utformet, og oppmuntrer foreldre og besteforeldre til å omgås med barna sine på en analog måte. I boken beskrives alt fra innredning til barnerommet, karnevalskostymer og morsomme aktiviteter i fantastiske bilder, tekster og illustrasjoner.

Medlemsvurdering:
En magisk bok man blir skikkelig inspirert av. Den inneholder forslag til aktiviteter, oppskrifter og ting man kan lage selv, alene eller sammen med barna. Boken har også tips til innredning og interiør – og man oppmuntres til å la kreativiteten flomme! Et stort pluss at boken følger årstidene og høytidsdagene. Dette er virkelig den mest nyttige inspirasjonsboken jeg har lest på lenge. I tillegg er boken så vakker i layouten og med fotografiene at jeg har den liggende fremme som en "coffee table book". Virkelig en super gavebok til alle som har barn.

Gine P.

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788293493518
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Hidden places
Format
29 x 22 cm

Kunders vurdering

G
Gine P. – 19.10.2021

– En magisk bok man blir skikkelig inspirert av. Den inneholder forslag til aktiviteter, oppskrifter og ting man kan lage selv, alene eller sammen med barna. Boken har også tips til innredning og interiør – og man oppmuntres til å la kreativiteten flomme! Et stort pluss at boken følger årstidene og høytidsdagene. Dette er virkelig den mest nyttige inspirasjonsboken jeg har lest på lenge. I tillegg er boken så vakker i layouten og med fotografiene at jeg har den liggende fremme som en "coffee table book". Virkelig en super gavebok til alle som har barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barns verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv