Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Naturnær jul

100 kreative ideer

Naturnær jul bugner av kreative ideer til alt fra dekorative kranser og vakker julepynt til personlige gaver og nydelig innpakning. Stemningsfull borddekking og krydret julebakst hører også med, og ute kan du skape vintermagi med vakre islykter og hjemmelaget fuglemat. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Naturnær jul bugner av kreative ideer til alt fra dekorative kranser og vakker julepynt til personlige gaver og nydelig innpakning. Stemningsfull borddekking og krydret julebakst hører også med, og ute kan du skape vintermagi med vakre islykter og hjemmelaget fuglemat.

Hege Barnholt skaper lun og koselig julestemning når hun gir gamle juletradisjoner et personlig preg. Hun viser omtanke for natur og miljø ved å lage lys av bivoks og kaffefilter i lin, gjenbruke tekstiler i julekuler og girlandere, og ved å hente inn kvister, kongler og grønt fra nærmiljøet til vintervakre buketter og dekorasjoner.

Boken gir inspirasjon til mange hyggelige stunder med familie og venner i adventstiden, og du vil glede deg til å hente den frem år etter år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
150
ISBN
9788202761158
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Naturnær jul
Format
28 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Naturnær jul:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv