Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Snart jul!

24 førjulsaktiviteter for små og store

Snart jul! er den perfekte førjulsboka for deg som liker jul og juleforberedelser, som liker å lage ting, planlegge å lage ting – eller bare liker å titte på ting som andre har planer om å lage.

Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Familievennlig aktivitetskalenderbok som du kan ta fram år etter år!

Snart jul! er den perfekte førjulsboka for deg som liker jul og juleforberedelser, som liker å lage ting, planlegge å lage ting – eller bare liker å titte på ting som andre har planer om å lage.

Man trenger selvsagt ikke lage absolutt alt eller følge rekkefølgen slavisk, men for de mange som ønsker seg noen annet enn en gavekalender, er dette en super kalendervariant! De dagene det er tid, kan man velge en aktivitet å gjøre sammen, og kanskje invitere barnas beste venner også. Det blir garantert hyggelige juleminner som de kommer til å ha med seg hele livet!

Snart jul! er en bok for hele familien, med julepynt og gaver som barna kan lage på egen hånd, og ting barn og voksne kan lage sammen. Lag noe sammen på kjøkkenbordet, på skolen, i barnehagen, eller inviter små og store venner til juleverksted og plukk ut noen ting som dere lager sammen.

Materialene som trengs, er det lett å få tak i. Noen har du sikkert i huset allerede, andre ting finner du i bokhandelen, ute i naturen, i matbutikken eller i verste fall i hobbybutikken. Ingen ting er dyrt eller avansert. Dette er en bok for alle!

Miriam Morken og Tone Stenkløv har hatt jul på hjernen i flere år og har gitt ut flere kreative bøker om jul. De vet med andre ord hva de driver med og hva familiene ønsker seg i førjulstiden: Hygge, fellesskap og samlende aktiviteter – som kanskje også gir fine juleresultater.

En familiebok full av julestemning! 

 

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
61
ISBN
9788202712167
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 22 cm
Nr
8192391

Utdrag

Kunders vurdering

L
Laura Navickaite – 14.12.2021

– Ikke verdt å betale 200kr

C
Christina – 11.11.2021

– Kjedelig og lite original bok. Blir mer inspirert av et søk på instagram eller pinterest. Få oppskrifter og mange trenger man ikke kjøpe en egen bok for feks oppskrift på pepperkaker. Spar pengene og styr unna.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snart jul!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv