Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Farvel, ting

den japanske kunsten å bli lykkelig med færre ting

Mange mennesker lever idag et enklere liv, og er lykkeligere.

De har mer tid. Mer penger. Mindre stress. De nyter mer og de føler seg fri.

Et roligere, enklere liv med mer takknemlighet er nærmere enn du tror. Les mer

279,-
Sendes innen 3 virkedager
Mange mennesker lever idag et enklere liv, og er lykkeligere.

De har mer tid. Mer penger. Mindre stress. De nyter mer og de føler seg fri.

Et roligere, enklere liv med mer takknemlighet er nærmere enn du tror. Du trenger kanskje bare litt hjelp på veien.

"Farvel, ting" er en bestselger fra Japan og oversatt til mange språk. Her får du praktiske tips som vil berike livet ditt og frigjøre deg. En håndbok for å leve lykkelig i vår tid.

Fumio Sasaki var en ung, vanlig mann som stresset mye med jobb og å skaffe seg fler ting. Han kjøpte ting i håp om å bli lykkelig. Ønskelisten var lang. Han var fanget i hamsterhjulet, og spant rundt uke etter uke, og ble fort uinteressert i de tingene han hadde skaffet seg. Inntil den dagen da han bestemte seg for å endre livet.

Boken gir en annen og bedre forståelse av hva lykke og taknnemlighet er. Det er en styrke å ha med seg i det krevende 21. århundret.

Medlemsvurdering:
«Farvel, ting» skriver på en litt filosofisk måte om hva du kan erfare om du går inn for en mindre krevende livsstil med mer fokus på opplevelser og gode samtaler for å nevnte to ting. Kvitt deg med tingene, mener Fumio Sasaki, så skjer det positive ting i livet ditt. Der Marie Kondo lærer deg «Magisk opprydding» og hvordan du gjennomfører det, synes jeg Sasaki går dypere inn på et annen aspekt ved et enklere liv. Jeg anbefaler boka også fordi den er god og lett å lese og kan gi deg inspirasjon til mindre materialistisk tankegang. I tillegg er den leseverdig og godt oversatt så vidt jeg kan bedømme.

Peter

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
194
ISBN
9788279008958
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Goodbye, things
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

P
Peter – 08.02.2017

– «Farvel, ting» skriver på en litt filosofisk måte om hva du kan erfare om du går inn for en mindre krevende livsstil med mer fokus på opplevelser og gode samtaler for å nevnte to ting. Kvitt deg med tingene, mener Fumio Sasaki, så skjer det positive ting i livet ditt. Der Marie Kondo lærer deg «Magisk opprydding» og hvordan du gjennomfører det, synes jeg Sasaki går dypere inn på et annen aspekt ved et enklere liv. Jeg anbefaler boka også fordi den er god og lett å lese og kan gi deg inspirasjon til mindre materialistisk tankegang. I tillegg er den leseverdig og godt oversatt så vidt jeg kan bedømme.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Farvel, ting:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv