Kunsten å ikke kaste mat - Thomas Horne

Kunsten å ikke kaste mat

; Eivind Stoud Platou (Illustratør) ; Colin Eick (Fotograf)

Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger seg sultne hver eneste dag. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger seg sultne hver eneste dag. Med denne boka kan hver og en av oss bidra til å redusere matkastingen. Boka går gjennom mer enn 100 av de vanligste matvarene og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Stort sett går det nemlig helt fint å spise mat som har gått ut på dato eller ser litt trist ut. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Handverk forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 191
ISBN: 9788293615002
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger