Livet uten plast - Anneliese Bunk

Livet uten plast

hverdagstips og oppskrifter til hus, hjem og hage

; Nadine Schubert ; Eivind Lilleskjæret (Oversetter)

En håndbok med gode og originale tips som viser hvordan man kan spise, drikke, handle, vaske, leve og dyrke - helt uten plast.
Honningen vi smører på brødet eller har i tekoppen, kan være fylt med mikroplast. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

En håndbok med gode og originale tips som viser hvordan man kan spise, drikke, handle, vaske, leve og dyrke - helt uten plast.
Honningen vi smører på brødet eller har i tekoppen, kan være fylt med mikroplast. Til og med vannet vi bruker når vi lager kaffe, kan inneholde bitte små plastpartikler. Plast, selve symbolet på det moderne, fins nå overalt - i magen på hvalene i havet, som store flytende øyer og i maten og drikken vår. Konsekvensene for miljø og helse er store, og vi vet at noe må gjøres for å stoppe denne utviklingen.

Anneliese Bunk og Nadine Schubert har de siste årene levd nesten helt uten plast. I boken viser de hvordan man kan spare miljøet og erstatte plast i hverdagen. De har laget en informativ guidebok til hjemmebruk - ikke bare for dem som allerede resirkulerer alt de kan, men også for deg som ikke vet helt hvor du skal begynne. Denne boken er for alle som har fått nok av plasten som forurenser havene, forsøpler langs turstiene vi går på og finnes i hudpleieproduktene vi kjøper, uten at vi vet det.

Boken gir gode og originale tips som viser hvordan man kan spise, drikke, handle, vaske, leve og dyrke - uten plast. Den gjør oss til mye mer bevisste konsumenter. Rådene er enkle å implementere i livet ditt. Noen råd følger du umiddelbart, andre steg for steg i eget tempo.

Om forfatteren

Anneliese Bunk er designer og har lenge arbeidet for en plastfri hverdag. Nadine Schubert er journalist og «lev uten plast»-blogger. De har begge de siste årene levd helt uten plast, så langt det er mulig. Boken har ligget lenge på tyske bestselgerlister.


FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205521407
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Leben ohne Plastik
Format: EPUB
Filstr: 11.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger