Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

@vask med meg!

Vaskemagi for deg og hjemmet ditt

Å holde hjemmet rent er faktisk enklere og mindre tidkrevende enn du tror. Med små tiltak, riktig utstyr og en plan, kan du forvandle hjemmet ditt - og få det bedre. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Vaskemagi for deg og hjemmet ditt

Å holde hjemmet rent er faktisk enklere og mindre tidkrevende enn du tror. Med små tiltak, riktig utstyr og en plan, kan du forvandle hjemmet ditt - og få det bedre. I Vask med meg har Raluca Moldovan samlet alt du må vite for å få det til. Moldovan er renholdsleder ved Kilden teater og konserthus i Kristiansand, og på fritiden sprer hun vaskeglede til sine over 66 000 følgere gjennom instagramkontoen @vaskmedmeg. I boka guider hun deg rom for rom gjennom husvasken og deler sine beste triks og hemmeligheter som sparer deg for krefter, tid og kjemikalier.

Medlemsvurdering:
En veldig praktisk bok om daglig rengjøring i hjemmet. Mange gode tips og råd. Tipsene om riktige vaskemidler er veldig gode. Men det beste tipset er hverdagsflasken med microfiberkluten som kan brukes overalt. Boken er lett å lese og greitt inndelt. Fint at forfatteren også deler tips på Instagram.

Tove D.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
171
ISBN
9788248927549
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

T
Tove D. – 19.10.2021

– En veldig praktisk bok om daglig rengjøring i hjemmet. Mange gode tips og råd. Tipsene om riktige vaskemidler er veldig gode. Men det beste tipset er hverdagsflasken med microfiberkluten som kan brukes overalt. Boken er lett å lese og greitt inndelt. Fint at forfatteren også deler tips på Instagram.

Oppdag mer

Bøker som ligner på @vask med meg!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv