Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vaskehjelpen

naturlige og effektive vasketips mot smuss og frekke flekker

Vaskehjelpen er en gøyal, inspirerende og praktisk bok som lærer deg å vaske både smart og miljøvennlig. Her får du oppskrifter på produkter du enkelt kan lage selv, med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet ditt. Les mer

399,-
Sendes innen 3 virkedager
Vaskehjelpen er en gøyal, inspirerende og praktisk bok som lærer deg å vaske både smart og miljøvennlig. Her får du oppskrifter på produkter du enkelt kan lage selv, med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet ditt. Resultatet blir et bedre inneklima, mindre miljøbelastning og godt humør.

Forfatter Caroline Heyerdahl viser hvordan du med enkle metoder kan ta knekken på flekker, støv, vond lukt og miljøgifter. Hun vet hvordan du får t-skjorten hvit igjen, tar kverken på stanken fra vaskemaskinen og forvandler husvask og vedlikehold til ren moro!

Alt du eier og har trenger innimellom en vask. Men mange av oss har ikke lært å vaske hjemme, og tror at vaskemidler med sterke kjemikalier er den eneste løsningen. I Vaskehjelpen får du gode, naturlige vasketips som ikke krever at du må holde pusten når du gjør jobben. Dette er boken for alle oss som er slitne og overmannet av husarbeid, og som vil ha enkle og effektive vasketips som funker. Med denne boken får du nemlig mer tid og overskudd til å gjøre det du liker best, og det er trolig ikke å vaske.

Boken er oversiktlig og lett å bruke - du kan enkelt slå opp i de ulike kapitlene og slipper endeløs scrolling på nett etter råd av ymse kvalitet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788202819422
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Vaskehjelpen
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vaskehjelpen:

Listelykke

Gunn Beate Reinton Rulnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv