Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Møkkalekser!

ta ettermiddagene tilbake : 101 grep som gjør skolearbeidet lettere

«Gratulerer med ei svært nyttig og relevant bok. Boka er lett å lese, og ein får konkrete og gode tips som er til hjelp for alle som arbeider med barn. Eg kjenner barnet mitt igjen på mange måtar. Unnvikelsestrategiane er velkjende. Dotter mi har lese boka»

Målfrid Følling Meier, mor og lærer

Det er frustrerende å se at barna strever med lekser og læring, og enda mer frustrerende når vi ikke selv klarer å hjelpe. Dette fører ofte til krangling, relasjonen mellom foreldre og barn kan ødelegges, og barna føler seg dumme. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 - 14 dager
Det er frustrerende å se at barna strever med lekser og læring, og enda mer frustrerende når vi ikke selv klarer å hjelpe. Dette fører ofte til krangling, relasjonen mellom foreldre og barn kan ødelegges, og barna føler seg dumme.

For å lette på denne situasjonen, må vi voksne vite hva vi skal gjøre. I boka Møkkalekser! finner du en samling pedagogiske, psykologiske og praktiske grep som kan være til nytte for å håndtere leksetrøbbelet på en bedre måte.

Forfatter Elin Natås jobber som privatlærer for barn som strever med skolen. Tipsene er basert på ting Elin ser går igjen når hun møter familier, og som mange - både voksne og barn - får aha-opplevelser av. Du får konkrete råd om hvordan du kan skape en bedre leksesituasjon, gi barnet flere aha-opplevelser og minske stresset slik at barnet forstår, mestrer og lærer lettere.

Boka er til alle som hjelper barn med læring på hjemmebane. Den har også gode tips til deg som har små barn du vil gi en god start, samt til barnehager, lærere og spesialpedagoger som vil ha flere konkrete tips de kan bruke med barna.

Forfatterne Elin Natås og Anne Lene Johnsen har tidligere gitt ut bøkene "Hvordan fatte matte" og "Hvordan fatte norsk" sammen.

NB: Med boka får du også med nettkurs med over tre timer videoer hvor du får se flere av grepene i boka i praksis.

Detaljer

Forlag
Alven
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
167
ISBN
9788293693000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
24 x 17 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Gratulerer med ei svært nyttig og relevant bok. Boka er lett å lese, og ein får konkrete og gode tips som er til hjelp for alle som arbeider med barn. Eg kjenner barnet mitt igjen på mange måtar. Unnvikelsestrategiane er velkjende. Dotter mi har lese boka»

Målfrid Følling Meier, mor og lærer

«Jeg er veldig fornøyd med boka. Den er saklig med mye bra informasjon, og med underholdende metaforer som gjør lesingen morsom og interessant.»

Therese Normann, Mor

«Boka starter akkurat slik som jeg håpet. Enkle, konkrete tips jeg kan ta med meg inn i jobbhverdagen med mine elever. Boka er også lett forståelig for foreldre som ikke har noen pedagogikkbakgrunn, og det er veldig viktig.»

Hilde Øino Wilhelmsen, Miljøterapeut spesialavdeling

«Veldig fin flyt, veldig oversiktlig, jeg greide ikke å legge boken fra meg. Komplimenter! Den vil sikkert være til ypperlig hjelp for mange.»

Bente S. Sundnes, Snart bestemor

«Kjempeflott bok! Så oversiktlig og overkommelig å lese, med så mange flotte tips! Denne bør jo alle ha.»

Lene Solli Fitzgerald, Spesialpedagog

«Slet med studier i matematikk for lærere, helt til jeg kom over boken Hvordan fatte matte. Plutselig forstod også jeg algebra! Gleder meg til den nye boken Møkkalekser! For selv en lærermamma kan hate ettermiddager med frustrerte barn! Takk!»

Randi Withbro, Mor og lærer

«Dere gir mange gode tips eg kan bruka sjølv i speideren! Der finnes det mangen ungar som trenger veiledning til å sjå ting frå andre sider. Så det å»

Katrine Stensland, Speiderleder

«Jeg leste gjennom hele kapittel én med en gang, rett og slett for det var så bra at jeg ikke klarte å stoppe. Hjemme hos oss har vi store utfordringer med lekser i forbindelse med blant annet lærevansker i matematikk. Jeg har stort utbytte av bare dette k»

Mor som ønsker å være anonym, Privat

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Møkkalekser!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv