Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Utholdenhet

trening som gir resultater

Boka beskriver hvilke fysiske faktorer som er avgjørende for prestasjonene i utholdenhetsidretter, hvordan treningen kan deles inn i intensitetssoner, og hvordan prestasjonene kan utvikles i en langsiktig og systematisk prosess gjennom god treningsplanlegging. Les mer

381,-

419,- Spar: 38,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka beskriver hvilke fysiske faktorer som er avgjørende for prestasjonene i utholdenhetsidretter, hvordan treningen kan deles inn i intensitetssoner, og hvordan prestasjonene kan utvikles i en langsiktig og systematisk prosess gjennom god treningsplanlegging.
Treningsfilosofien som boka bygger på er utviklet av Rolf Sæterdal, som døde i 2003. Roeren Olaf Tufte og skiskytteren Ole Einar Bjørndalen har fulgt filosofien, prinsippene og metodene som boka beskriver. I boka presenteres en rekke konkrete eksempler på treningsarbeid som Tufte og skiskytterlandslaget har gjennomført.

Detaljer

Forlag
Akilles
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
130
ISBN
9788272861451
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008

Kunders vurdering

s
student – 22.06.2007

– Her er det en komprimert og vitenskapelig fremstilt presentasjon av utholdenhet. "Utholdenhet - trening som gir resultater" tar for seg de ulike faktorene som spiller inn på en utøvers utholdenhet og beskriver teorien til å øke utholdenheten. Det er herlig å få presentert informasjon fra de profesjonelles treningsprogram og inndeling i ulike intensitetsnivåer. Denne boken er nok for "tørr" og voldsom for rene hobbymosjonister, men for de som er teoretisk interessert eller tar utdannelse innenfor idrettsfag eller lignende er den flott. Forfatterne kunne med fordel ha prioritert en noe mer pedagogisk og enklere fremleggelsesmåte. Men alt i alt er det en god bok.

t
treningsfantomet – 12.03.2006

– "Utholdenhet: trening som gir resultater" er den ultimate treningsboka. Boka fortel om korleis man kan utvikla seg og oppnå best mogeleg resultat. Den skildrar kva fysiske faktorar som er avgjerande for uthaldet til kvar enkelt. Boka legg vekt på korleis ein kan utvikla seg gjennom god treningsplanlegging, og gir dermed tips til korleis du kan leggje opp treninga di. Boka byggjer på treningsfilosofien som blei utvikla av Rolf Sæterdal, og som har gitt resultat for mange av Noregs toppidrettsutøvarar. I tillegg kjem kjende trenarar med kommentarar som kan hjelpe deg på veg til betre uthald.
Dette må vera den perfekte boka for deg som ønskjer å betra uthaldet. Boka anbefalast

M
Mistermr – 06.09.2005

– "Utholdenhet: trening som gir resultater" er en bok som tar for seg hvordan man på best mulig måte kan trene for å oppnå best mulig utholdenhet. Boka bygger på treningsfilosofien som ble utviklet av Rolf Sæterdal, en filosofi som har blitt tatt i bruk blant mange av Norges toppidrettsutøvere gjennom tidene. Boken gir gode råd og retningslinjer for treningens intensitet, varighet osv, og er uten tvil en god veileder dersom du er på jakt etter å forbedre din egen utholdenhet. Totalt sett er dette en av de beste treningsbøkene jeg har sett. Den virker veldig troverdig, og gir konkrete tips om hvordan treningen skal foregå. Samtidig har den kommentarer fra forskjellige trenere, som garantert vil komme til stor hjelp i din egen trening. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utholdenhet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv