Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i treningsfysiologi

Innføring i treningsfysiologi er en lærebok som beskriver kroppens anatomi, fysiologiske responser under fysisk aktivitet og tilpasninger som skjer ved systematisk trening. Boka beskriver treningsfysiologi på en helhetlig måte og dekker fysiologipensum i mange emner innen idretts- og helsevitenskaplige retninger på bachelornivå, i tillegg til personlig trener-utdanninger og idrettens egne utdanninger. Les mer

509,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Innføring i treningsfysiologi er en lærebok som beskriver kroppens anatomi, fysiologiske responser under fysisk aktivitet og tilpasninger som skjer ved systematisk trening. Boka beskriver treningsfysiologi på en helhetlig måte og dekker fysiologipensum i mange emner innen idretts- og helsevitenskaplige retninger på bachelornivå, i tillegg til personlig trener-utdanninger og idrettens egne utdanninger.
Bokas første del beskriver energiomsetningen, respirasjonssystemet, sirkulasjonssystemet, det nevromuskulære systemet og hormonsystemet. Deretter diskuteres effektene av aerob og anaerob utholdenhetstrening, styrketrening og ulike miljømessige påvirkninger på kroppens funksjoner og prestasjonsevne.
Forfatterne er Øyvind og Silvana Bucher Sandbakk. Øyvind er professor ved Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap ved NTNU og leder for Senter for toppidrettsforskning. Silvana er førsteamanuensis i kroppsøving og idrett ved NTNU.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245050998
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Innføring i treningsfysiologi

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i treningsfysiologi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv