Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Patentrett

Ved patent oppnås enerett til utnyttelse av tekniske løsninger. Formålet med patentering er å stimulere til teknisk utvikling. Overgangen til et kunnskapsbasert næringsliv har gjort patenter til viktige verktøy i mange bedrifters forretningsstrategi, og immaterielle rettigheter - inkludert patenter - får stadig større betydning for virksomhetenes verdi. Les mer

1449,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Ved patent oppnås enerett til utnyttelse av tekniske løsninger. Formålet med patentering er å stimulere til teknisk utvikling. Overgangen til et kunnskapsbasert næringsliv har gjort patenter til viktige verktøy i mange bedrifters forretningsstrategi, og immaterielle rettigheter - inkludert patenter - får stadig større betydning for virksomhetenes verdi.

Patentrett, som nå foreligger i fjerde utgave, inneholder en bred fremstilling av rettsreglene om patenter etter patentloven og Den europeiske patentkonvensjonen. Forfatteren behandler både reglene om patentsøknader, meddelte patenters rettsvirkninger, søknadsgangen hos Patentstyret og patentprosessen for domstolene, overdragelse og lisensiering, samt reglene om arbeidstakeroppfinnelser.

Patentrett er standardverket innenfor faget. Boken er nødvendig for alle som arbeider med patenter i praksis, som advokater, patentingeniører, i industrien eller på andre måter. Den egner seg også som lærebok.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
511
ISBN
9788202608293
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Patentrett
Format
23 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Patentrett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matilda
3 for 2

Matilda

Roald Dahl
Innbundet 
99,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv