Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Immun

kroppens evige kamp for å overleve

Kroppens evige kamp for å overleve. Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Kroppens evige kamp for å overleve. Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret vårt holder oss friske, men visste du at det også kan virke for godt, så det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være årsak til at vi blir syke? Immun er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, som vi ikke merker noe til før det svikter.

Medlemsvurdering:
Jeg er imponert over denne boken! Jeg valgte den av nysgjerrighet, for hva vet vel jeg om kroppens evige kamp om å overleve? Omslaget virket spenstig, men hva med innholdet? Er dette en «leservennlig» bok eller en fagbok for spesielt interesserte? Forfatteren engasjerer meg fra første stund. Måten hun fletter inn de mange hverdagslige historiene gjør at vanlige mennesker som meg kan følge med og få et unikt innblikk i dette som ellers har vært diffust og uforståelig ... Dette takket være forfatterens gode formidlingsevne. Noen få kapitler midt i boken har innhold som tidvis er på et detaljnivå som var vanskelig å forstå, men her valgte jeg bare lese videre og tenke at dette er godt stoff for de som er i faget, det hemmet ikke meg, for hvert kapittel begynner og slutter med en egen historie som binder fagstoffet så godt sammen, at det blir interessant likevel. Jeg ble engasjert og måtte ofte smile over forfatterens genuine entusiasmen over nye oppdagelser, over ting jeg aldri har tenkt noe på og over ting jeg forsåvidt ennå ikke forstår så mye om. Men jeg får lyst til å forstå.. på grunn av måten dette blir fortalt på. Jeg anbefaler virkelig boken. Den er veldig godt skrevet.

ell-h

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
416
ISBN
9788243012554
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

e
ell-h – 27.11.2017

– Jeg er imponert over denne boken! Jeg valgte den av nysgjerrighet, for hva vet vel jeg om kroppens evige kamp om å overleve? Omslaget virket spenstig, men hva med innholdet? Er dette en «leservennlig» bok eller en fagbok for spesielt interesserte? Forfatteren engasjerer meg fra første stund. Måten hun fletter inn de mange hverdagslige historiene gjør at vanlige mennesker som meg kan følge med og få et unikt innblikk i dette som ellers har vært diffust og uforståelig ... Dette takket være forfatterens gode formidlingsevne. Noen få kapitler midt i boken har innhold som tidvis er på et detaljnivå som var vanskelig å forstå, men her valgte jeg bare lese videre og tenke at dette er godt stoff for de som er i faget, det hemmet ikke meg, for hvert kapittel begynner og slutter med en egen historie som binder fagstoffet så godt sammen, at det blir interessant likevel. Jeg ble engasjert og måtte ofte smile over forfatterens genuine entusiasmen over nye oppdagelser, over ting jeg aldri har tenkt noe på og over ting jeg forsåvidt ennå ikke forstår så mye om. Men jeg får lyst til å forstå.. på grunn av måten dette blir fortalt på. Jeg anbefaler virkelig boken. Den er veldig godt skrevet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Immun:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv