Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Immunologi og immunologiske teknikker

Immunologi er et fagfelt i kontinuerlig utvikling. Forståelsen av immunsystemet og dets virkemåte står sentralt i all forskning knyttet til forsvar mot infeksjonssykdommer, autoimmune sykdommer, allergi, kreft og vaksineproblematikk. Les mer

699,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Immunologi er et fagfelt i kontinuerlig utvikling. Forståelsen av immunsystemet og dets virkemåte står sentralt i all forskning knyttet til forsvar mot infeksjonssykdommer, autoimmune sykdommer, allergi, kreft og vaksineproblematikk. I tillegg brukes immunologiske teknikker i økende grad innenfor helt andre fagfelt.
Den nye utgaven er betydelig revidert og utvidet. Først og fremst gjelder dette immunologiske teknikker og analysemetoder som nå behandles grundig i separate kapitler. Kapitlene om basal og klinisk immunologi er oppdatert med ny og vesentlig kunnskap. Dessuten omtales samspillet mellom immunsystemet og det nevroendokrine system i et eget kapittel. Hovedvekten er fortsatt lagt på prinsippene og mekanismene bak utviklingen av immunreaksjoner ved normale og patologiske tilstander.
Boken er skrevet for studenter på høgskole- og universitetsnivå med immunologi og immunologiske teknikker på timeplanen. Det er utarbeidet en CD til forelesere som bruker denne læreboken.
Tor Lea er professor i immunologi/bioteknologi ved Universitetet i Oslo og forsker ved Immunologisk institutt, Rikshospitalet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245038781
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
T – 11.04.2009

– Tor Lea har skrevet en ny norsk lærebok som konkurrerer med Bjarne Bogens immunologibok. Boken har mye bruk av farger, men illustrasjonen og teksten og oppsettet er noe rotete. Det er et stort pluss og fordel med norsk tekst på slike tunge fagemner, men denne fordelen veier ikke tyngre enn det faktum at enda bedre lærebøker finnes på engelsk. Anbefaler heller Roitts og Janeways lærebøker som er enda mer proffe, benytter flere forfattere som skriver om ulike temaer, og har vært utgitt i flere utgaver med oppdateringer. De viktigste temaene er dekket, og denne boken vil da først og fremst passe de som på død og liv ikke vil ha engelske lærebøker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Immunologi og immunologiske teknikker:

Immun

Anne Spurkland
Paperback 
229,-

IMMU

Jens Vikse
Paperback 
399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv