Bioprocesses and Engineering

Norman Hardman (Innledning) ; Naim Kosaric (Innledning) ; Ekkehard Liefke (Innledning) ; Erik P. Lillehoj (Innledning) ; V.S. Malik (Innledning) ; Ian W. Marison (Innledning) ; Ulfert Onken (Innledning) ; Urs v. Stockar (Innledning) ; Ginette Turcotte (Innledning)

Serie: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology 40

Springer Book Archives Les mer

Vår pris
1519,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 1519,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.

Om boka

Springer Book Archives

Fakta

Innholdsfortegnelse

Recent developments in enzyme and microbial biotechnology - Strategies in bioprocess design.- Protein purification.- Lipid biosynthesis in oleaginous yeasts.- The use of calorimetry in biotechnology.- Effect of total and partial pressure (oxygen and carbon dioxide) on aerobic microbial processes.