Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Teknologi i omsorg

en grunnbok

Teknologi i omsorg gir en grundig innføring i e-helse både for helsepersonell og studenter i helsefagene. E-helse er en integrert del av helsetjenesten, og det er derfor nødvendig med en grunnkompetanse. Les mer

399,-
Paperback
Ventes til lager 15.08.2024
Teknologi i omsorg gir en grundig innføring i e-helse både for helsepersonell og studenter i helsefagene. E-helse er en integrert del av helsetjenesten, og det er derfor nødvendig med en grunnkompetanse. Denne boken gir innsikt i de helsepolitiske satsingene på e-helseløsninger og teknologi, og undersøker forutsetninger, muligheter og begrensninger for teknologi og e-helseløsninger i tjenestene. Den forklarer hva som ligger i e-helsebegrepet, og viser hvordan teknologi påvirker individ, helsetjeneste og samfunn. Bruk av e-helseløsninger og teknologi innebærer samhandling mellom flere og nye aktører, ofte på nye arenaer, og boken bidrar til økt kompetanse slik at man kan lykkes i dette samarbeidet.

Målgruppen er både bachelor- og masterstudenter, og boken gir et solid grunnlag for videre studier og forskning innen e-helseområdet, samt innsikt i bruk og implementering av e-helseløsninger i praksisfeltet. Den vil også være svært nyttig for studenter med en teknologisk bakgrunn, da den belyser de faktorene som bidrar til å oppnå forventede effekter og fordeler av teknologi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202573560
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Teknologi i omsorg
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Teknologi i omsorg:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv