Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kjemi for ingeniører

Kjemi handler om stoffers egenskaper, sammensetning og reaksjoner med andre stoffer. Luften vi puster, legemidlene vi bruker, plasten i treningsklærne, batteriet i mobiltelefonen, og betongen i broene, er alle eksempler på stoffer og utnyttelse av stoffers egenskaper og reaksjoner. Les mer

729,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Kjemi handler om stoffers egenskaper, sammensetning og reaksjoner med andre stoffer. Luften vi puster, legemidlene vi bruker, plasten i treningsklærne, batteriet i mobiltelefonen, og betongen i broene, er alle eksempler på stoffer og utnyttelse av stoffers egenskaper og reaksjoner. Alle som jobber med materialer og stoffer, jobber med kjemi.

Kjemi for ingeniører gir en grunnleggende forståelse av kjemi som disiplin og fagets relevans i industri, teknologi og samfunn. Læreboken er utviklet i samarbeid med fagmiljøer fra flere ingeniørutdanninger. Det er lagt vekt på tydelige begrepsforklaringer, en logisk oppbygning av fagstoffet og et relevant utvalg av kjemiemner. Boken inneholder mange oppgaver, illustrasjoner og eksempler på anvendelser. I denne reviderte utgaven er det lagt enda større vekt på presise formuleringer og forklaringer. Feil og mangler er rettet opp, og nye figurer har kommet til.

Boken er skrevet for ingeniørstudenter som ikke skal studere kjemi videre i studieløpet, men den kan fint leses av alle som ønsker mer kunnskap om grunnleggende kjemi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
354
ISBN
9788215058061
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemi for ingeniører:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv